aysgl330633 orhismommmmmm ay hadi bakalım sen daha öndesin tosuncuğu merak ediyorum ne zaman gelecek acaba 😍😍😍
060436 annekiz6141 asko ne ilk ki ne 2 benim 😂😂 3 cü korku geride bıraktığım çocuklarım için var heyecan çocuklarım büyük bi sabırsızlıkla bekliyorlar kardeşini heyecan o an nasıl ilerleyecek dige var 😂😂
mnoa clementine16 32. Hafta dolmadan alabilirmiyiz acaba bende alacam bi kaç gün eksik kalıyor sanırım
annekiz6141 060436 hahaha 😂 benım çok heycanlı beklıyor kardeşini sabırsızlıkla 😂🤣🤣 bıde bana diyor anne benimde memem var ki bende kardesımı emzırırım 😂🤣🤣🙊🙊
hesraa sarakarakurt corasprin kullanıyorum 100 mg. Mide bulantısı yapmadı bende. Demir ilacı çok yapıyor hala alışamadım
beautiful_ fdegirmencii iyiydi teyzesi 1,5 hafta önde gidiyordu kilosu da 1868 olmuş artık 2 haftada bir kontrol
jrgenc Bizimde görüş günümüzdü hanımefendi ellerini yüzünden çekmediği için tam göremedik anne babası gibi inat galiba ☺️
sevdakalin beautiful_ 24+4 bizim de bugün görüş günümüz ama daha saatimiz var 16:50 çocuk kardiyoloji bölümüne randevumuz var fetal eko için gideceğiz inşallah😊