Kızlar doğdu poyrazım💙
tüp bebekle hamile kaldım ilkin de bana kendisinden bebeğin ol az dendi . Oğlum 18 aylıkken hamile kaldım bu gece 1:15 de doğdu 36+3 3300 kilosu da. Gayet sağlıklı yanımda şuan biraz emdi şeker hastasıyım bebek de sınırda çıkınca biraz mama verildi şırıngayla verdi ebe. Zaten hastanede yatıyordum tansiyon yüksekliği idrarda protein kaçağı derken 8 Haziran da gün boyu az az sancım vardı. En son gece tekrarladı serum takıldı şikayetimi tekrar söyledim 2 cm açıklık olmuş eski sezaryen olduğum için sancı ve açıklık istemeyiz dendi ve doğuma alındım. Zaten bekletilseydi açılmam olurdu sancım vardı ben ara ara hissediyordum. Belden uyuşturuldı ama etki etmedi deneme yaptılar öok kez ve ben acı hissettim acıyı diye bağırdım baş dönmem mide bulantım olmadı tansiyon da bazen yüksek bazen değildi. Sonra damardan ekstra anestezi verildi uyumazsın ama sersem olursun dendi ama ben uyumuşum bebeğimin doğum anına şahit olamadım tek duyduğum maşallah kilosu yerinde sözü oldu. 38 de alınacaktı 36 da doğdu. Şuan ağrım çok ağrı kesici yapıldı serum takıldı. Doğum sonrası tansiyonum baya yüksekmiş oma göre ilaç verildi. Oğlum emdi şükürler olsun bu benim için çok çok önemliydi ilk bebeğim 34 de doğdu yoğun bakımda kucağıma alamamıştım… şimdilik her emzirme sonrası mama da vereceğiz. Bir kere karnıma baskı uyguladı ebe hafif ağrılı alttan muayeneler de acıtmadı. Sonta takıldı onda da ağrım olmadı . Baş ağrım şimdilik yok. Öğlen kanlar çıkınca İlk yürüyüş dendi. Aklıma şimdilik bunlar geldi. Şehir hastanesinde doğum yaptım . İkgi alaka çok güzeldi