O kadar yıprandım ki bir şekilde anlatmak istedim ben de. Cuma günü saat 16.00 gibi suyum sızdı öyle bi tamamen boşalma yaşanmadı. Sonrasında hastaneye gidildi. Hiç açıklığım yoktu. Sancı da çıkmıyordu. Gece yatırdılar 22.00den sonra hiç yemek su almadım her duruma karşı. Sabah açıklık 2 cm olmuştu fakat ekartman kalınmış ve sancı yine çıkmadı. Serviks kanalım kıvrıkmış onu elle müdahale ile düzelttiler. Keseyim patlattılar. Suni sancı başlandı. Fakat 4cmde çok uzun süre takılı kaldım. İkinci serum suni sancı başlandı. Saat 21.00 olmuştu ben daha yeni 8cm açıklığa ulaşmıştım fakat bebek leğen kemiğinden geçemiyormuş. O saate kadar ne su ne bir lokma bir şey yemeden sancı çekmiştim. Doktor artık riske gireceğimizi ve sezeryana alacağını söyledi zaten gözlerim acıdan kaymaya başlamıştı. Acil sezeryana aldılar doktorum genel anestezi uygulattı. Orada da bir kaç sorun olmuş. Damarlarımı bulamamışlar. İlaç deri altına gitmiş tam om bir kez damar yolu denenmiş falan derken ayıldım. Şükür kızım da ben de iyiyiz şu an taburcu oldum ama nur topu gibi bir doğum travmam oluştu.