ayazedak merhaba arkadaşlar bu hafta 3. trimestere girdik onun beraberinde cildim aşırı yağlanmaya başladı ve sivilcelerim artıyor aynı durumu yaşayıp fayda gördüğü olan bişey oldu mu ne yapmalıyım ? herşey de kullanılmıyor gebelikten dolayı malesef:/
dgngr ayazedak bioderma leke karşıtı günrş kremi, kabak lifli çay ağacı sabunu, kil maskesi kullanmıştım. Doktor kullanabilirsin derse denemeye değer bence
minikveanneesi ayazedak merhaba 8 aydır hamileyim hamileliğin basndan beri bu sorunu yasyorum doktorum azelderm ve sarı hametan yazdı bunları reçetesiz eczaneden alabilirsin 8 aydır kullanıyorum
minikveanneesi ayazedak yüzüm bildiğin su çiçeği gibiydi kırmızı kırmızı sivilcelerden tenimin rengi gözükmüyordu herkes sana noldu falan diyodu.hormonlardan dolayı tamamen bitmedi ama çok çok daha iyi şuan zaten hamilesin bunlardan başka bişey vermiyolar
haazzaal Benimde 3.trimestere giridiğimden beri yüzümde yok ama sırtımda ve göğüslerimde sivilcelenme oldu duştayken biodermanın yüz yıkama jelini kullanmaya başladım ama henüz bi faydasını görmedim maalesef