Çam sakurada doğum yapacaklara bilgi olsun diye yazıyorum çünkü ben fazla bilgi bulamamıştım.
Öncelikle planlı sezaryen yapılmıyor acilden geleceksin demişlerdi ama ben bugün kontrole geldim yatış verdiler. Eski sezaryenli olduğum için ve 39.haftanin ilk günüydü.
Ameliyata alınacaklar sırasında beklettiler, baya da uzun sürdü 1 saat 1 buçuk saat falan. Sonra ameliyat odasına alındım. Belden uyusturma iğnesi yaptılar korktuğum gibi değildi. Ilık ılık karıncalanma gibi şeyler hissettim. Zaten bebek 5 dk bile olmadan çıktı 😂 o sırada cekistirmeler vs hissediliyor. Başımdaki anestezi doktoruna sorup durdum her şey yolunda gitti. Ameliyttan çıkınca odaya alındım en kötü kısmı bu. 2 kişilik odadayim yanımdaki kadının refakatçisi maşallah öyle bir horluyor ki aglayacam nerdeyse. Napicam bilmiyorum şu an dayanılacak gibi değil.` kadın da annesini bir durtmedi ya. Of.
Ağrı acı oluyor tabi ağrı kesici yaptılar bir kere yürüttüler. İlk doğumum genel anestezi olmuştu bu ona göre bir milyon kat daha iyi. O zaman perişandım resmen.
Ziyaretçi olarak da maşallah herkesi alıyorlar. Çocuk da alıyorlar gayet, kızım da geldi.
Yemin ederim doğumu unuttum şu kadının horlamasindan 😭 napcam yaa