Baklavaseverim sevimlipandahii 22 yaşına giriyorum aşkım ordan hesapla sen yazasım gelmedi bir an güya z kuşağıyım ama biraz geri de kalmışım sanki 🤣🤣
Baklavaseverim Zmomer Eski şarkıları çok güzel de şu an olanlar beni pek sarmıyor özellikle Fundyy şu an hiç dinleyemiyorum yeni şarkılarını 🤣🤣
Baklavaseverim _hosgeldin Ya çok eski bir şarkı ama ablam dinlerdi onu da sayesinde ben de dinliyordum 🤣🤣
edanurbalcii Baklavaseverim düşbaz- özledim seni şarkısı beni çookkk başka yerlere götürüyo garip oluyorum. Birde sezen aksu kavaklar ağlamaktan helak ediyo 😄😄
AtlantisKralicesi Baklavaseverim çocukken bizde İsmail YK dinlerdik hep bas gaza ve sekerimi dinlerdik en çok ergenligimde murat boz hayraniydim bütün şarkılarını bilirim en çok geri dönüş olsa ve olmuyoru çok dinlerdim ah ah güzel günlerdi🙃
Baklavaseverim AtlantisKralicesi Eskileri özlüyoruz hepimiz galiba küçükken bir milyoncudan İsmail YK gözlüğüne benziyor diye 1,5 TLye gözlük almıştım ckskcnskdsj
oykununannesiiiii Baklavaseverim gitme kaaal be yanımda , şurada başucumdaaa sana kurban olurum elveda deme banaaaaağ😄
ozlm4835 Baklavaseverim kalbime gömerim o zaman , bırakıpta giderim o zaman alt tarafı aşk budur işte vazgeçilmez misin amaan, bana ne ki ağlıyorsan , deli gibi istiyorsan hala beni seviyorsan bana ne anlamıyorsan 🙈🥹
ARYa143 Elisa0110 sağol Allâh razı olsun 😂😂 değişiyo bebeğim durumlar her halimize hamdolsun ne diyelim 😊 sen nasılsın Ahmet Aras nasıl🥰