cinderella Babalar kolay ama eşime ne alacağım bilmiyorum 13 gün var anca fikir edinebilirim ve sipariş veririm o yüzden şimdiden sorayım dedim 🌸
lokismommy cinderella beklim burda anneler günümü kutladı ben de babalar günü için bişeyler yapmak istiyorum
dgngr cinderella baban nasıl biri, nelerden hoşlanır, aranız nasıl, maddiyatınız nasıl, sen manevi hediye mi yoksa işe yarar hediye mi istersin bilemem. Tıraş makinesi yoksa alabilirsin aslında.
semahayall cinderella valla ben eşime bugün çocuk yaptım , daha ne olsun 🤣 dedim al sana babalar günü hediyesi 😆
cinderella lokismommy evet ya benimkini de kutladı eşim hediyesini alıp gelmiş bende güzel bir şey almam lazım
yildiz93 Ben eşime bundan yaptırmak istiyorum baba kız resimlerini bastırcam altına da süper baba müziğini ekleticem ofisinde masasına koyar
cinderella yildiz93 güzelmiş yeri de müsaitse çok iyi olur koyar masasına bizimkinin öyle bir şeyi yok maalesef daha çok kullanabileceği şeylere bakıyım diyorum
yildiz93 cinderella instagramda miamoremi diye bi sayfa var ben daha önce ordan kolye yaptırmıştım eşime rahmetli annesinin fotoğrafını koydurmuştum bi bakın isterseniz güzel bi fikir olabilir
cinderella dgngr babam değilde eşime düşünüyorum aslında babam her türlü hediyeye açık kıyafet olur traş makinesi olur dediğiniz gibi ayakkabı olur hiç farketmez ama eşim öyle değil kendi benim özel günlerimi çok özenli kutlar bende öyle bir şey olsun istiyorum
dgngr cinderella ay pardon yanlış anlamışım. Ben anneler gününde alıverdim eksiklenmesin diye. Kulak içi kablosuz kulaklık, saat, saç sakal traş makinesi aldım. İhtiyaçları onlardı çünkü.