berfntm 6.haftadayım aşırı bulantı ve kusmam var herşeyden ve herkesten tiksiniyorum bu yüzden depresif hissetmeye başladım kafamı yataktan kaldıramıyorum bu durumu yaşayan oldu mu ne zaman geçiyor?
melisasak35 berfntm 22 haftada zar zor geçti allah yardımcımız olsun mide bulantısı geçiyor yanması başlıyor 🥲
mevcut meowmom ben de 2.trimesterdayım da belirti ciddi azaldı böyle olunca da biraz endişeleniyor insan normal herhalde😊
yldzz01 berfntm 15. Haftadayım gecmedı hala prılam kullanıyorum etkı etmıyor cok fazla zofer ıstedım vermedı emilimi zor bır ılacmıs bırde bende proteın kacagı oldugu ıcın prılamdan devam dedı
temmuzonbir berfntm 13 haftada hafifledi şuan 14+4 olduk dahada hafifledi hatta yok diyebilirim sadece su hassasiyetim devam ediyor su içemiyorum içince midem bulanıyor
elif_suuu berfntm 10. Haftaya girdim çok azaldı 6-9 hafta arası hayattan soğumuştum tuvaletten çıkamıyordum çok zor günlerdi Allah yardımcın olsun prilam kullanıyor musun
berfntm elif_suuu evet kullanıyorum ama uyku dışında bir etkisi olmuyor Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor
nurergin 12+2 deyim hala devam midemde bişey kalmıyor 2 buçuk yaşında kızım var çok zorluyor bişey bişemiyorum mutfağa bie zor giriyorum
mevcut berfntm herkesten tiksinme kalıcı da bulantı 12.haftadan sonra azalıyor 14 gibi neredeyse bişey kalmıyor😊
meowmom mevcut 20-22. Haftalarda hareketlerini hissetmeye başlayınca o korkular da geçiyor Allah’ın izniyle 🙈 biz içimizi ne kadar ferah tutarsak içimizdeki minnaklar da bi o kadar rahat olur unutmamamız lazım 🐣
elif_suuu berfntm bende de çok uyku yapıyordu gece yatmadan 2 tane içmemi söylemişti doktorum sabaha ancak etkisini gösterir demişti ama ben 1 tane içtim cesaret edemedim 2 tane içmeye ☺️