zeynepsalgarr1 Kabızlık sorunu yaşayan gebeler bakabilir mi? Hamilelikten önce hiç kabızlık sorunum yoktu diyebilirim. İster istemez vücudumuz değiştiği için oluyormuş. Ne yapmam gerekiyor? Sizlerin başına geldiyse ne yaptınız yardımcı olur musunuz? 25+1 haftalığım
TugbaveBebisi zeynepsalgarr1 sabahları aç karnına ılık suda beklemiş kayısıyı yiyebilirsin.O da işe yaramazsa doktor bana magnezi kalsin toz ilaç vermişti müsil etkisi görüyo aynı gün wv ye çıkarsın
Depresif_polyanna zeynepsalgarr1 canım ben 5-6 tane kuru kayısı yiyip üzerine su içiyorum faydası oluyo
Sedef-345 zeynepsalgarr1 bende şurda bekliyim. Sinir oluyorum artık sırf bu yüzden kilo alıyoruz çabucak
Asiacr zeynepsalgarr1 ben 7. Haftadan beri yasiyorum 18 oldum hala ayni. Hem kabizlik hem hazimsizlik. Catlamalara geliyorum bazen.
zeynepsalgarr1 Sedef-345 hem idrar enfeksiyon u çekiyorum 3 gündür onun üzerine bu gerçekten hamileliğim güzel gidiyor diyordu dedim nazara geldik kızımla😊🤦🏻♀️
Sedef-345 zeynepsalgarr1 bende mide bulantısı çekmedim hiç , ama ilk 3 ayda idrar yolu enfeksiyonundan çok çektim kaşıntı ve yanmadan. Geçti şükür ama tekrar dr test istedi inşlh yoktur. Dikkat et canım. Enfeksiyon için ilaç kullandım ben .
Nazli744 Her şeyi denedim olmadı kayısı hoşaf şu bu en son günde 2 tane muz yedim sabah akşam çok iyi geldi bana artık çatlamış kanıyordu afedersin
Elif7781 zeynepsalgarr1 bol bol c vitamini alıyorum vitaminlere bakarsanız eğer c vitamini fazlası kabizligi önlüyor hiç sorun da yaşamadım olucagimi anladığım anda yüklemiyorum c vitaminine 😅
gmzyzrl Benim de inanılmaz kabızlık sorunum var daha önceden de vardı ilaç kullanıyordum ara ara birde zaten yırtık var devamlı kabızlıktan dolayı şimdi de çıkmayınca tubalete acayip rahatsız oluyorum çıkınca inanılmaz kanıyor sonrada acayip ağrıyor gerçekten çok kötüyüm 😤😤