ikiprensannesii_ Kizlar bebeğim 34+6 günlük doğdu şuan 6aylik aylık ama kizlar tam net bir şekilde vücudunu tutamıyorum oturamiyo rahat rahat korkuyorum sizinkiler ne zaman oturdu ne zman rahat durdu kafasını tuttu
annebebeka ikiprensannesii_ kafasını dik tutamıyorsa nörolojiye götür canım, ablamın çocuğuda böyleydi 1 yaşını bitirdi yeni yeni oturuyor çocuk, fizik tedaviye başlayacaklar artık
aysgl330633 ikiprensannesii_ benim oğlum da şu an 5 ay 21 günlük de destekli oturuyor sizin bebiş destekli bir şekilde mi duramıyor ? Bir de tamytime da kafasını hiç kaldırıyor mu?
damlayl ikiprensannesii_ benim oğlumda öyleydi 34+6da entübe doğdu norolojiye takipliydik gecti düzeldi herşeye zamanla korkmayın ama götürün baksunlar
Masal777 ikiprensannesii_ canm kafasını tututar merak etme doktora götürmek bile gerek Yok bizim bebisler biraz geriden geliyorlar yane 27 haftalik doğdu oğlum 1 buçuk yaşında şuan biraz geç Kafa tutu oturmak 9 ayilik izin velildi hata ek gıdaya da ozman geçildi yürümek 3 ayi önce başladı konuşmayı çözüyor basit kelimeler soyulur
ikiprensannesii_ annebebeka canım yanıtın için teşekkür ederim kafasını tutuyo ama kucağıma aldığımda dik duramiyo sanki sırtı hala yumuşak gibi bana yaslayinca duruyor ama kendi başına durmuyor
ikiprensannesii_ aysgl330633 destekli oturuyor canım bizimki ama bedenini rahat bir şekilde tutamiyo sizinki premature mi
ikiprensannesii_ aysgl330633 evet yerde uzanınca kafasını tutuyo kaldiriyo yani ama kafadan aşağı sdc bana yaslayinca rahat duruyo
annebebeka ikiprensannesii_ ne olur olmaz nörolojiye götür canım, ablamın oğlu hâlâ belini tutmakta zorlanıyor desteksiz en fazla 1 dakika durabiliyor. Sırtını yastığa dayamadan bırakmıyoruz. İnşallah bir sorun yoktur ama eger varsa bile erken teşhis hayat kurtarır.
aysgl330633 ikiprensannesii_ yok prematüre değil de doktor kontrollerinde öncesinde bişey dediler mi hiç
ikiprensannesii_ aysgl330633 yok daha küçükken doktor elerinden tutuyo kaldırınca kafasını kaldırıyordu çocuk doktorunda sıkıntı yok diyodu
aysgl330633 ikiprensannesii_ hee gövde kısmı yani omiriliği de daha taze demek ki doktor oturtabilirsin demediyse bence hiç oturtmaya çalışmadan bi göster istersen doktora
aysgl330633 ikiprensannesii_ hmmm omirilik kemiği şöyle kucağına alınca belli oluyor mu sert mi orası?
ikiprensannesii_ annebebeka teşekkür ederim canım inşallah gostericem bzimki bir dakikadan daha uzun oturuyoda destekli ama
aysgl330633 ikiprensannesii_ hm o zaman bi göster canım bakalım ne diyecekler İnşallah düzelir bi an önce
annebebeka ikiprensannesii_ destekli değil desteksiz oturamaması sıkıntı hayatim, en yakın zamanda bi randevu alıp göster çocuğunu. Çok geçmiş olsun🩷
damlayl ikiprensannesii_ yani nefes alamadı enbüte ettiler 3gün o şekilde canım bende kokrtum sırtı kemikleri hep yumusak geliyordu zatıflığından hala zayıf bir cocuk oturması fikan tam 6ayda olmadı
ikiprensannesii_ damlayl canım benimde nefes alisinda sorun çıktı doktor bizede entube dedi ama pek bilgim yoktu hani
ikiprensannesii_ annebebeka çok teşekkür ederim canım herkes erken doğdu için bile dert etme zamanı var diyip sakinleştiryo ama en kısa sürede gostercem inşallah 💚