gadamer Merhaba, reglim 3 gün gecikti. Az önce test yaptım. Resimdeki gibi çıktı. Normalde reglim düzensizdir. Sizce hamile miyim? Birkaç gün sonra testi tekrarlayayım mı?
lokismommy gadamer kız bu silik değil ki çok net çizgi ben kendi testimde flaşla çizgi arayıp bulmuştum😅hayırlı olsun hamilesin kan ver bide mis gibi
allyslife gadamer e tabiii ki hamilesin koyuluğa baakk😍 maşaallah sağlıkla kolaylıkla gelsin, epey koyu beta yüksek demek ki, hemen kan ver de betaya göre muayene gününü hesaplayalım😍
gadamer lokismommy çok heyecanlandım 1,5 senedir evliyim eşimde burada değil. Söylediğiniz gibi kan vermek en iyisi 🙈
suphandurusu Gecikmiş olmasına rağmen çok net belli oluyor benim 5 gün gecikmisti 2. Çizgi silikti nerdeyse anlasilmayacak şekilde silikti kan ver daha iyi sonuç alırsın
merve_unaldi gadamer maşallah barekallah bildiğin hamilesin 😍 gözün aydın olsun betan yüksek olmalı hemen kan vermelisin
nafiye66 gadamer bariz ben burdayım diye bağırıyor hayırlı olsun cnm Rabbim bana da nasip etsin yarın regl günüm henüz gelen akıntı yok