melis_93 Nefes darlıgı olan artan varmı kızlar bole derın nefes alıp verememe tekrar basladı bu durumu yasayan varmı
annebebeka melis_93 33+3 ve nefessizlikten kafamı duvarlara vuracağım artık.. özellikle uzandığım ilk anda sanki göğsümden bıçak yarası slmışımda nefesim kesilmiş gibi hem agrı oluşuyor hem de nefessizlik🥲
buseee99 melis_93 36+2 deyim bi süredir bende de öyle derin nefes alamıyorum göğüsüme biri yumruk atmış sanki daraltı geliyo aşırı
nur_dum melis_93 Olmaz mi 32+4 teyim gittikçe artıyor nefes alamama yemeklerden sonra daha da zorlaşıyor aç kalkıyorum sofradan, zaman hızla geçsin istiyorum artık.
annebebeka melis_93 evet çok sık olmasada oluyor iğne veya bıçak saplanması gibi, 33+0′da doğum sancısı gibi bir sancı geldi hatta 6-7 saat sonra geçti🥲
hassasannee melis_93 bu neden oluyor ya ben enfeksiyona bağlıyordum ama değil mi acaba? Doktorma sormuştum ama öyle diyordu enfeksiyon belirtisi diye
melis_93 hassasannee bende baktırdım enfeksıyon yok ama ara ara oluyo ya bebek baskısından bende anlamadım ki
melis_93 nur_dum acaba dıyorum bendemı bı sorun var hamılelıktenmı bazen cok artıyor bazen gunlerce olmuyor
nur_dum melis_93 Benim akşama dogru oluyor genelde, heralde yiyip ictiğimden mide doluyor şişiyor, gece de oluyor ya o da korku kaygıdan bence, siz kaç haftalıksınız.