esra0395 adetime yaklaşık olarak 6-7 gün kaldı bu ay sadece ovulasyon günlerimden bir günü değerlendirebildim. bat’ı 14-15-16 sı olan benim gibi bekleyen var mı
Miniminibirler esra0395 bat 13-14 gibi benim de. Hiç test yapmadım gecikirsem yaparım. Kasık batmalarım var sağlı sollu bazen. Ama regl öncesi göğüs ağrım başladı klasik olmadı bence bu ay da
znnnr esra0395 benim sat 17 Mayıs kimyasal geçirdim 23. Gün hala pik yok muhtemelen çatlama olursa günüm kayacak geçen ay da öyle oldu 7 gün kaydı adet günüm ovuluasyon testiyle takip ediyorum
esra0395 merveee3461 evet bende yaptım bugün gözüm kör olana kadar baktım :dd ama çok aşırı az görünüyordu. gölgeye göre değişen bi çizgiydi çok erken daha biliyorum ama huyum böyle :((
esra0395 merveee3461 göğüs hassasiyeti var kasıklarım ağrıyor her an mens olacakmışım gibi hissediyorum ama. senin var mıı
merveee3461 esra0395 benim de aşırı belim ağrıyor senin dediklerin de var bugün aşırı bi miğde bulantım var psklojik mi bilmiyorum
esra0395 merveee3461 hiç sanmıyorum ama yine negatif gibi çıkacak :( tamamm sen de bir gelişme olursa haber et merak ettimm