duriskonunannesi duriskonunannesi benim erken dogum riskim var suan itibariyle 34+5 oldu ve soyle icerde 4 hafta daha kalsa ne guzel olurdu diyorum ,ne kadar kalsa o kadar iyi buyuyecek sonucta ☺️
fammyyy dgngr Allah korusun, hayır anlayamazsın. Benim hiç sancım falan yoktu bebeğinde gelmeye niyeti yoktu 39+5 ye kontrole gittim öğrendim. Bir gün sonra doğdu bebeğim.
dgngr Havin49_ daha doğum için uygun haftada değilim. Riskli hareketleri eşim yapıyo. Ablamla yeğenimiz gelicek yarın. Duvar, pencere, üst dolaplar silinip perde çıkarılıp takılsa yeter. Diğerlerini hallettik. 3 gündür saatlerce uğraşıyorum.😄
Havin49_ dgngr kendini çok yorma ama yavaştan başla bebeği kanala indirmek için fln haftan çok erken değil ama aşırı yoracak şeyler değil makine atma yer silme fln
dgngr Havin49_ tamam canım. Espri niyetine yazdım. Yer silmeymiş, uzanma, eğilme vs gibi şeyleri ellemiyorum
tugceesnygt dgngr gelmeyecek olan affedersin bacim g.tünle göğe de çıksan gelmiyor benimki bide kanaldaydı ahh neler yaptim neler sorma halılar mi yıkamadım merdivenler camlar oooo aklina gelen ne varsa yok ne açılmam oldu ne de agrim geldi mecburen sezaryen oldum