jekdkllmdkm Barış boza bakarsa zaten iyi 4 kez gittim randevu alıpta detaylıya hiç bir zaman aldığım doktor bakmadı genelde asistan oluyo koridora erkek giremiyor yanınızda bile bekleyemez
allyslife jekdkllmdkm kendisi bakacak canım, kendi çağırdı beni yoksa genelde hep randevu aldığın doktordan başkası bakıyor biliyorum🫠
tahamommy allyslife bende barış bozaya gitmiştim ikili için asistanı bakıyor bilgin olsun canım, çok çok önemli perinatolojik vakalara kendisi bakıyor, asistanı bana bakarken başka hasta için konuşmalarını duymuştum riskli gebelik için ilgili bi doktor
Nesrin0505 allyslife canım ben de Barış hoca’da detaylı yaptırdım hiçbir şekilde eşini koridora’dan dahi sokmuyor eşini boşuna çağırma onun dışında çok iyi bir doktor işini asla asistanlara bırakmıyor kendi bakıyor Çok da iyi bir doktor
allyslife Nesrin0505 evet çok duydum ben de methini, o yüzden ona gitmek istedim🫠 eşimi götürmeyeceğim, arkadaşımla gideceğim inşaallah
allyslife beyzairmaksu genel olarak nerdeyse her devlette var bu maalesef, ben de özel takipliyim bu yüzden, özelde radyoloji hekiminde detaylı yaptırdım eşim gördü şükür ki😍 doktorum rapora her şey olması gerektiği gibi bir de perinatoloji baksın dediği için devlete gideceğim bu sefer onun için sordum🫠
allyslife denizsemaa maalesef hiçbiri, doktorun kendisi ile iletişimim olduğu için kendisi çağırdı boşluğunda bakacak sağ olsun, 16.haftadan beri asla randevu bulamıyordum 22′ye geldim yine yok maalesef..
allyslife nurellaa52 bizden ziyade diğer hastalar için, diğer hastaların ani gelişebilecek doğum/kanama/ bebek kaybındaki krizler ihtimaline karşı diye biliyorum
yakutfamilia allyslife mesai dışında erkeklerde vardı koridorlarda belki o şekilde alınmıştır bahsettiğiniz kişi. Kanunide erkeklerden kadınlardan önce girecekmiş kapıdalar ve oturuyorlar. Sanki onlar doğuracak. Hamileler y da riskli hamileler ayakta kalıyor. Böyle durumları görünce bazen koridora alınmaması mantıklı geliyor..
allyslife yakutfamilia eski hastanesinde yapılan yorumlardı, sakurada değildi canım. O yüzden sormuştum ben de. Yoksa sorun değil zaten, eşim gelmese de olur, dediğin gibi bel ağrısından kıvranan hamileler ayakta beyler oturarak instagramda takılıyor🤦🏻♀️
allyslife nurellaa52 kendimiz odaklı düşünüyoruz, duygusal yaklaşıyoruz evet ama işin başka boyutlarını unutuyoruz🫠🫠
yakutfamilia allyslife ama en sonunda video y da fotoğraf çekmek istediğinizi söyleyebilirsiniz eşiniz için. Sorun edeceklerini düşünmüyorum.
allyslife yakutfamilia sorun değil balım eşimle cuma günü detaylıya gittik zaten, perinatolog değildi, radyologtu. Doktorum o yüzden içimiz rahat etsin dedi, o yüzden gidiyorum Barış hocaya da
allyslife miraydan bulabilirseniz mhrs/182 aracılığıyla anca, sabah saat 9.59′da sistemde olunca alan çok varmış ama ben bulamadım maalesef
yldzz01 miraydan synı doktor ıcın soruyorsan csnım ınstgrsmdan mesaj at gerı donus yapıyor randevu bulamadıgını soylersın haftanın gectıgıını soylersın bakıyor kendısı