Nur_mira 32+2 haftalıkken doktora kontrole gittim ve kilosuna 1600 kilo dedi sizin bebislerin kilosu nasıl benimki az mı yoksa normal mi? Kafam takıldı
Purelove Nur_mira bende tam 32 haftalıkkem gittim kontrole 1.650 gr kilosu. Doktor normal dedi bencede normal bu hadtalarda maksimum 1.800 gr olması gerekiyormuş zaten. Şu An 32+5 iz.
Tubademir85 Nur_mira 29.haftada 40 cm 1701 gramdı, seker çıkmadı bende doktorum genetik dedı iri ve tombiş..sizinki haftası ile uyumlu, sağlıkla dogsunlar nasılsa kilo alırlar 🙏
Nur_mira Purelove Bnada normal dedi ama burdaki baska bebeklerin kilolarını görünce kafama takıldı masallahlari var nazar degmesinde
Nur_mira Tubademir85 maşallah benimkide biraz kilolu olaymis iyi olurmuş :) bebeğe kilo aldırmak için yediğiniz özel bisey varmı?
Pelinnaz Tubademir85 bana da doktor iri dedi 34+2 de 2950 kilo 47 cm boy. Bu hızla giderse nolur bilmem
Tubademir85 Nur_mira hayır özel bir şey yok, mutlaka her sabah haşlanmış yumurta yerim bol yeşillik peynır, yoğurt her gün , meyve yiyorum haftada 1 gün balık tavuk yada kırmızı et.. Yanı özellikle yaptığım bir şey yok Allah ne verdiyse yiyorum😁
Nur_mira Tubademir85 çalıştığım için hergun haşlanmış yumurta yiyemiyorum ama meyve yerim her akşam mutlaka özellikle muz ve sürekli et balık türü şeylerde yiyorum ama işte kilomuz az geldi bana
Nur_mira Essraa2 benimkide erkek :) sizin masallahiniz var maşallah nazar değmesin bizimki minik kalmış
Tubademir85 Nur_mira hiç takılma kiloya , kilo alınabilen bir şey ayrıca genlerlede alakalı doktorum öyle söyledi ..sağlıkla zamanında kucağımıza alalım 🙏bol bol emzirir kilo aldırırsın🙏🤣
Heyzil Nur_mira canım benim 32+4 de 1800 gr Dı. Bu forumda yazanlara bakınca çok mu küçük diyordum ama değil doktor gayet normal dedi bebek de sorun yok ise hiç kiloyu takmayın haftası ile uyumlu ise boş verin ben kaç haftadır yiyordum kendini ama çok yanlış yapıyormuşum doktorum kızdı. Asla kendinizi başkası ile kıyaslamayın bebişlerimiz sağlıklı gelsin
Nur_mira Heyzil amin inşallah ama ben kendim için bahsedeyim burda yazan herkesten 32 haftada en zayıfı benim oğlan gözüküyor gerçi doktor kilosu normal dedi ama ne biliyim
Essraa2 Nur_mira bebekten bebeğe değişiyo kızım hep geriden geliyordu :) haşbuki onda bu ayda 14kilo almıştım bunda 6kilo aldım ama da iyi.. teşkkürler önxe sağlıklı olaunlarda..
Heyzil Nur_mira işte bende senin gibiydim neden bu kadar düşük diyordum. Hatta 30 da daha da düşüktü benimki ama sonra 1800 oldu. Sakın kafana takma sen güzel protein ve sebze ağırlıklı beslen ama karbonhidrat yeme bebeğin alır kiloyu sakın kafana takma doğunca alır.
Nursemom Nur_mira 32+5 olduk bugün kontrolde 2kilo ddi ama ben güvenmiyorum pek bu ölçümlere. Cihazdan cihaza fark oluyor. Bi hafta içinde 2farklı cihazda bakılmıştı arada baya fark vardı. Gelişimi iyiyse 100-200 gr çok ta önemli değil bence
Asimommm Nur_mira sağlığı yerinde olsun da kilo mühim değil ya varsın minnak olsunlar. Doğduktan snra nasıl olsa alıcaklar kiloları
Nursemom Nur_mira kafana takma kuzum sen beslenmene dikkat etmeye devam et genetik te olabiliyor cihazlar da farklı ölçebiliyor. Sağlıklı büyüsün inşallah 🥰🤲🏻