gulsaheroglu Bende yarın tam 20 haftalık oluyorum yarın aşı için gidicem sizler gittiğinizde sadece aşı mı oldunuz yoksa ebe bebeğin kalp atışlarını da dinledi mi
Nisannurr gulsaheroglu ben kendim dinlemek istediğimi söyledim dinledik, tansiyon ölçüldü sonra da aşıyı yaptılar
Nisannurr minikmucit evet öyle tabi de sonrasında da kapma ihtimali olabiliyormuş o korkuttu beni. O yüzden tek doz da olsa yaptırayım dedim
Nisannurr blnmyld gelmiş geçmiş olsun canım sana da , ağrı ne zaman başladı ? Benim 1,5 saat oldu şuanlık bir şey yok
blnmyld Nisannurr Canım ben öğlen olmuştum gece başlamıştı ağrım maalesef başlarda bende de bişey yoktu öyle 🥲
minikmucit Nisannurr ama sonrasında nereden nasıl kapacaksin mesela. Bilmiyorum bu konuda kafam çok karışık
sugunes Nisannurr ben 2 doz oldum biri boğmacalı biri normal yapıyolar ilki 25.haftada ikincisini 30.haftada oldum hiç kol ağrım olmadı
melismersin Nisannurr 2 dozuda oldum ben. 20 ile 24. Haftada. Boğmaca difteri ve tetanoz. Bir sıkıntı yaşamadım kol ağrısı oldu sadece
Nisannurr minikmucit ameliyat sırasında tam steril yapılmadıysa, bebeğin altını değişirken göbek bağına pisliğin teması falan ne bileyim bunları görünce korktum ben. İlk başta bende yaptırmak istemiyordum ama bunlar daha korkutucu geldi 🤷♀️