1melekannesi3858 Nisannurr ben bugün yaptirdim tetonoz difteri ve boğmaca aselluler aşısı karma olan yani yeni cikan
Ftmnur11 Nisannurr ben geçen hafta yaptırdım ilk dozu 18.haftada Diğer ay da ikinci doz var Hala ağrısı geçmedi 😂
Nisannurr 1melekannesi3858 evet tdap olarak geçiyor sanırım. Ne durumdasınız peki ? Bebek hareketlerinde bi değişiklik vs var mı ? Kaç haftalıkken yaptırdınız
Nisannurr deletedmom43191 peki bebek hareketlerinde değişiklik vs oldu mu gebeliklerinizde en çok bundan korkuyorum da
Nisannurr deletedmom43191 ya öyle de bu konuda 4 doktorla konuştum 2 si yaptır 2 si yaptırma dedi o yüzden kararsız kaldım. Peki siz sadece tetenozmu yoksa 3lü olandan mı yaptınız
zeynepyldrm_07 Nisannurr bende 25 haftalıktım birinci dozu yaptım geç kalmıştım bşraz ebe ikinci dozu da temmuzda gel yapıcam dedi
Nisannurr zeynepyldrm_07 ben de 26.haftadayım. Tek doz yapacaklar. Bebek hareketlerinde farklılık oldu mu peki
deletedmom43191 Nisannurr o kadarını detaylı bilmiyorum fakat bu tetanoz herkese yapılıyo zararı olsa kimse yaptırmaz