melekk132 Bu hamileliğimde kırmızı etten çok fazla tiksindim. İçinde et olan yemeğin görüntüsü bile midemi bulandırıyor. Bu durum geçici mi oluyor ne zaman geçer 😐 bir de etten tiksinenler cinsiyetleriniz ne olmuştu?
_Mother_ melekk132 doğuma kadar geçmedi bende görmeyi boşver adı geçince bile kusuyordum sizin geçer inşallah kaç haftalık iken başladı
temmuzonbir melekk132 bende çok tiksindim 14. Haftada geçti kurban bayramında bayılıyordum az kalsın kokusundan
melekk132 leefamily doğumdan sonra da devam etti mi? Aslında çok seviyordum çok üzülürüm bir daha eti iştahla yiyemezsem
melekk132 _Mother_ evet ismi geçince bile midem bulanıyor. İlk hamileliğinde kesinlikle böyle değildi. Sizin cinsuyet ne oldu böyle olduğunda?
melekk132 temmuzonbir kurban Bayramı’nda iyiydim aslında yeni ogrenmistim hamileliği ama şu anda 6. Haftadayim iki haftadır böyle sadece etten tiksindim.
melekk132 3kedili2bebekli inşallah ona da razıyım çünkü her yediğim yemekte nerdeyse et oluyor sırf bu yüzden yemek bile yiyemiyorum.
_Mother_ melekk132 kızım oldu 2 kızımda et yemedim hatta bende şuan tekrar hamileyim et yiyebiliyorum tabi çok erken belirti için ama acaba dedim
_Mother_ melekk132 ayy benim kızımda aynı dediğiniz gibi yeni öğrenmiştim kurban bayramında o etin kokusu gelmişti hatta et ismi geçtiği yerde gözümün önüne o kurban eti geliyordu 🙈 etkilemiş olabilir aslınd a
melekk132 _Mother_ benim de bir kızım var ama onda hiç böyle birşey olmamıştı. Bunda etten tiksindim ve tatlıya çok düşündüm şimdi tiksinmesem de hiç aklıma gelmiyor tatlı yemek
melekk132 Bir de etten tiksinip de oğlu olan hiç görmedim hepsi kız 😀 Erkeklerin et düşkünlüğü anne karnından geliyor herhalde
_Mother_ melekk132 evet öyle oluyor sanırım arkadaşım erkeğe hamileydi danayı deviririm diyordu hep 🤣😅 ama sizin ilk kızda böyle olmamış o yüzden farklı cinsiyet olabilir sizin herkeste aynı olacak değil yaa sonuçta ben 2 kızda et yemedim aynıydı bu konuda
miracsevim melekk132 oğlumda deli gibi sürekli yiyordum normalde sevmezdim. Şimdi kızda yiyemedim bi kaç ay çok tiksindim yavaş yavaş yemeye başladım ama isteyerek değil yani