Benim de 24. Hafta geçmek bilmiyor gibi zaman.
Gece uyuyamıyorum doğru düzgün. Bir de bugün sol alt kasığımda ağrı oldu. Tuvalet ağrısı mi bilemedim.
Benim bebiş çok hareket ediyor vuruyor böyle o da beni tedirgin ediyor. Geçen hafta vajinaya doğru vuruyor gibi geçti o. Ama şimdi kasiklara vuruyor. Netten araştırdım normalmiş bu haftalarda kasıklarda hissedilir yazıyor.
Allah sabır versin bizlere.
Çağrı Güveni duydum.
Ben Isparta da oldum ameliyat acil serklaja alındım 35 bindi iki profesör yaptı ameliyatimi enfeksiyon coktu rahim ağzı hiç yokmuş ona rağmen yaptılar. Sonrasında enfeksiyonum iyice artti. Hastanede kaldım. O sırada çağrı güvene mı gitsem diye düşündüm ama ameliyat olmustum enfeksiyondan yatıyordum. Çağrı güven de illaki gelmeniz lazım dedi hastaneden imza atıp çıkmadık.
Isparta da olanlar için Okan Özkaya ve Hakan Kaya da çok iyi.
Çağrı güven ücreti çok yüksek. Ama yaptığı ameliyatlarin reklamini çok iyi yapıyor. Benim ameliyatim da çok zordu.
Zaten hepsi birbirini tanıyorlar. Bu Isparta Denizli dinar tarafı bu doktorlara gidiyor.
Bir de şunu farkettim artık normal hamilelik geçiren çok az herkes riskli.
Yediklerimizden mi bilmiyorum.
Allah sabır güç versin. Ağrılar olmasa ben yatmaya alıştım da arada yoklauinca panik oluyorum.
Uyusam uyansam 35 inci haftada olsam keşke diyorumm.
Kimseyle konuşmuyorum insanla iletişimi kesince psikolojim düzeldi. Gelen böyle yatiyosun diye laf ediyor kimisi aciyo kimisi kendi ile kiyasliyor kimisi kilosunu soruyor, kendine göre yorum yapıyor.
Kendi evimdeyim eşim hariç kimse ile görüşmem karari aldım.
Psikolojik olarak çok kötüydüm bir aydır insanlari kesince yavaş yavaş düzeldim. Doktor bile fark etti değişimi.
Herşeyin kolaylıkla geçmesi için neler mümkün? Bol bol olumlama yapıyorumm
Güçlü ol demeyin güçlü ol dedikçe güçlü olmanız gereken durumlar ortaya çıkar.
Onun yerine bebeğimi tam haftasında kolaylıkla neşeyle sakinlikle dünyaya getirebilmem için neler mümkün deyin.
Benim kuzenimin eşi yatarak hamilelik geçirdi hep ben çok defa nasıl dayandı hem de kaç kere diye nasıl sorusunu çok sordum. Kaynanasi bakmıştı ona da şaşırdım yengem iyi baktılar ben olsam bana kim baksın annem de kaynanada bakmaz dedim hakkaten öyle oldu. Eşim bakıyor Allah razı olsun.
Sorduğumuz sorular gerçekliği yaratıyor özellikle negatifin çekim gücü frekansi o kadar yüksek ki, çabuk oluyor negatif düşünceler.
Nasıl kolaylıkla bebeğimi son haftasına kadar sağlıklı bir şekilde karnimda büyütüp rahatlıkla doğum yapabilirim?
Bunun için neler mümkün?
Olumsuz durum yaşayınca da bu yaşadığım şeyin bana hediyesi nedir gibi sorular sorunca durum değişiyormuş.
Genelde bu tarz videolar izliyorum acces bars deniyor.
Evhami endişeyi alıyor.