annecee35 hd_d gayet normal aslında bu ay yediklerinize dikkat ederseniz çok hızlı kilo alır bebeklerin de kilo atak zamanları var bazen aşırı kilo aldıkları haftalar oluyor
minikanne123_ hd_d olumlu düşünün yemenize içmenize dikkat edin vitaminlerinizi kullanın gerisini Allah’a bırakın
hd_d HayalD bu postu iyiki acmisim ne cok ayni durumda olan kisiler varmis yeni yeni seyler ogreniyoruz daha dogmadan koruma icgudusu galiba
HayalD hd_d benim oğlan minyondu ve doğunca da hiç emmek istemedi ben zorluyordum, şimdi 3. Buçuk yaşında geçen eşimin annesi obez olacak çocuk dikkat et dedi. İştahlı maşallah boyu falan da yaşının önündeydi hep.
zeeyyno hd_d 3580 doğdu oğlum kilo kaybı oldu 3100 e düştü yani iride doğsa düşeniliyor kilosu alışınca zaten alacak kilo hiç takılma
avokados Deleted33000 tam olarak başına ne gelmiş? Doktor her şey normal demiş yorumlardan anladığım kadarıyla soruyu soran kişinin haftasıyla bebeğin kilosu gayet uyumlu, olması gerektiği gibi ve sağlıklı. Yani bu durumda başına ne gelmiş bu arkadaşımızın?
Deleted33000 avokados hayır haftası 37 olunca kilosu ortlamanin altında kalmış doktor da minyon olabilir demiş arkadaş da başına gelen varmı diye içini rahatlatmak istemiş yani bu
minikanne123_ avokados haftasına göre kilosu az doğduktan sonra sağlık sorunu çıkmasından korkuyor başına gelen var mı diye sormuş terslemenizin de bir anlamı yok yani
avokados minikanne123_ kime göre az gelmiş? Kendisine göremi? Doktor herşey uyumlu ve normal dediği zaman biz buna neden inanmak istemiyoruz? Çok kilolu doğurmak marifetmi? Burda arkadaşlarımız var ciddi problemler yaşıyor yapmayın allah aşkına ya
gfc02 hd_d 36+3 günlüğüz doktor 2400 dedi ve benim 3 cm açılmam ve lekelenmem var doktor doğumun başlamış dedi nstde sancım 100e kadar çıkıyordu ama ben pek hissetmedigim için doktor eve gönderdi 1 hafta daha kalmasını çok isterdim biraz daha kilo alırdı ama belkide böylesi hayırlıdır
penbe_karisi Sağlıkla doğusunda canım ❣️ kilo bir şekilde alınır banada 37+3 te 3600 demişti dogduki 3 kilo 😆😆😆sonra baya zayıfladı 2.700 düştü
avokados eslem2121 postu açan kişin başına niye büyük bir şey gelmiş gibi davranılıyor anlamış değilim doğrusu😁 Doktoru her şey normal haftasına göre uyumlu demiş anne baba minyon. Hanımefendi kendi zayıf buluyor bebeğini. Normal olduğu halde. Ya allah korusun bebeğinin gerçekten ciddi bir sorunu olsaydı? Normal olan bir kiloya kafa takmaya değermi?