beautiful_ hd_d koy kuzum çok iyi oluyor bazıları hep arabada hazır tutuyorlar ne olacağı hiç belli olmaz
sarumervee hd_d kuzum arkadaşım 38. Haftada 2750 kilo doğum yaptı şimdi maşallahı ver sıpam kocaman iri yarı oldu 🥰takılma böle şeylere sağlığı yerinde olsun yeterli☺️
minosannecik_2minis hd_d banada 35 haftalikkken şuan 2300kilosu 2600 2700 anca doğar dedi doktor 37+5de 3650 doğdu yavrum az daha kalsa 4 kilo olacakmış son haftalarda ultrasonda kiloda yanılma ihtimali çok yüksek
hd_d minosannecik_2minis yaaa 🥹 onemli olan saglikli olmasi canm benim icinde gecerli dogduktan sonrada aliyolarmis Bide bilmiuodum bak ultrason yanilma oayini dogrudur vallahiii 🥹
Mucizem_63 hd_d kafana takma ya şimdiki bebekler aşırı kilolu değil standart bir kilo doğuma kadar da alır zaten benim bebeğim 1.700 gram doğdu
hd_d Mucizem_63 insllah canm suan normal dogum gozukuyo bende alacagini dusunuyorum bakalm hayrlsi olsun almazssa da sagligi yerinde olsun yeter senin bebis neden oyle dogdu peki?
Mucizem_63 hd_d 3 gün sancı çektim sancidan dolayı kalp atışı düşmüştü ve hareket 0 dı acil sezeryana almsti doktorum
minosannecik_2minis btl0707 normal doğdu ikinciydi ilk kizimdada 3000 kilo anca doğar dediler oda 3350 doğdu