Bsrb seymgncer bende tam pik olunca anlıyorum ama bu çatlama işi hafif silinince yeterli mi yoksa tam mı silikleşmeli bizi aydınlatsın bilen biri 🤣
hou seymgncer sen yarın yine yap belki lh dalgalanması olmuştur yarın sabah ve akşam yap belki yarın pik olur şansa bırakmayalım😂 sbaah erken uyanıyorsan ilk idrarını yap sonra uyu uyan test yap 12 gibi😂
Merveemctgcl seymgncer sat 30 Mayıs benimki biraz karışık 1 yıl denedik olmadı sonra 1 yıl ara verdik şuan ilk ayımız
hou Bsrb pik olması yumurtanın artık salınmaya başladığını ifade ediyor silikleşince de ya yumurta salındı ya da çok az bir zaman içinde salınacak demek. Çünkü pikle beraber 12 ile 36 saat içerisinde en geç yumurta salınıyor diye biliyorum ben 🤗
hou seymgncer evet silikleşmiş bencede gece pik olmuş olabilir ama sen yine de bugün ve yarını değerlendir canım
seymgncer hou ahahha değerlendi bugün 😅 ama yarını değerlendirebilir miyiz bilmiyorum benim koca yoruldu artık 😂😂
Bsrb seymgncer bi de kalite sorunu var özellikle varikosel olunca pik mi pik sonrası mı tutması daha yüksek olur diye 2 gün bazıları 3 gün değerlendirme yapıyor bende kalite düşer diye korkuyorum 🤣
Bsrb hou biraz önce yaptım sonuncuyu ıslak diye baya koyu duruyor 
seymgncer hou bacım artık değerlendiremiyoruz hahahah cuma cumartesi pazar iliski oldu muhtemelen bugün olmayacak kaçırmam umarım