Arkadaşlar herkese merhaba ben bebeğimi 02.06da kucağıma aldım bekleyen ve isteyen herkese nasip olsun🤲🏻 normal doğum olarak yola çıktığım süreçte 10 saat doğum sancısı sonrası hala 2 cm de kaldığı için açılmam sezeryan istedim. Normalde sezeryandan daha çok korkuyordum anksiyete hastasıyım bu yüzden direkt genel anestezi istedim pişman değilim. Acı eşiğimin yüksek olduğunu sanırdım fakat normal doğum sancılarına dayanamadım gerçekten acı eşiğim düşükmüş ve sezeryanda tam tersi daha az ağrılı acılı bir süreç oldu fakat normal doğum sancısı üzerine sezeryan olduğum için iyileşme sürecim biraz uzadı. 5. Günden sonra neredeyse tamamen iyileştim sezeryan olacak arkadaşlarada tavsiyem ameliyattan sonra bolca duş almaları ve tuvalet sıkıntısı yaşamamak için kahve içmeleri. Bel ağrımda çok olduğu için korse de kullandım 2. Günden itibaren ve kesinlikle dikiş vs konusunda daha rahat hareket ettim dikişleriniz acır diye kullanmak istememe gibi bir durumunuz olabilir aksine dikişleriniz daha az acıyor daha rahat hareket ediyorsunuz ben korse kullanmaktan da korkuyordum mesela. Varsa sizin de sormak istediğiniz içtenlikle yanıtlarım. Herkese kolay ve güzel doğumlar diliyorum🌼🫶🏻