fsenaa Selammm. bugün 35 olduk. doktorum normal doğumu deneyeceğiz diyor. Bi yandan cok istiyorım ama bi yandan da çok korkuyorumm. en cokta 40-41 i gecerse diye sabredemem heraldee. Önerileriniz var mı doğumu zamanında başlatmak adına?????
orhismommmmmm fsenaa yok kız yok Naparsan yap kendi istemezse gelmiyor bebişler inat 36 dan beri hurma bol yürüyüş ananas sıcak duş yapıyorum 39 olcaz tık yok Ksjsjs işe yararayn yorum gelirse benide etiketle sjsjsh
salihaiz fsenaa 38+2 deyîm ama benim bebiş hala makat gelişli sezeryan için gün veriyolar ama beklemek de istiyorum bi yandan ilk gebeliğim belki döner diye düşünüyorum bende bilmiyorum ne yapcam😂
mervekalkann fsenaa 35+2 yim aksak yürüyüş ördek yürüyüşü falan öneriyorlar genelde bir de epizyo dikişi olmasın diye perine masajı öneriyorlar. Ben çok hareketliyim gün içinde + yürüyüş de yapıyorum 37 ye girer girmez tüm tuşlara basmaya başlayacağım.
fsenaa orhismommmmmm yaaaa bu yoruma gülsem mi ağlasam mı bilemedimmmm hayirlisi sağlıkla alalim kucağimiza insallahhhh🤲🏻
orhismommmmmm mervenur09_ geçen hafta gittim yok ntsde sancı da yok napcaz bacım😂😂haftan kaç bebişin kilosu kaç Senın
mervenur09_ orhismommmmmm benimde ne açıklık var ne sancı 38+5 haftalık iki hafta önde ama kilosu Perşembe günü acile gittim kasılma var diye yalancı çıktı 4056 Gr dedi nasıl dogurucam hiç bilmiyorum çok halsizlik var bide bende hep uyumak istiyorum şeker takibi yap evde 5 gün sonra gel dedi yrn gidicem bakalım
orhismommmmmm salihaiz secde pozisyonunda durdun mu asko bu haftadan sonra dönmez diyolar ama çoğu da son annda bile dönebilir dıyolar ztn sezeryansa bekle biraz daha