bbk28 temmuzonbir yaa benim evimde Tireboluda😍 ben evlendim şuan urfadayım.Annemler Tireboluda yaşıyor aslen eynesilliyiz ama😊
bbk28 Aaayseeert çooook teşekkür ederim Allah razı olsun senden canım moralim biraz yerine geldi🩷 iyiki varsınız desteğiniz herşeyden kıymetli🥹
Aaayseeert bbk28 yaaaa bugünler için varızzzz dertleşmek isterseniz vs bana her zaman yazabilirsiniz 🫶🩷
bbk28 temmuzonbir tirebolu çok güzel diye eynesilden taşındık😂 yine gelmeyi düşünüyorum her yaz 2-2,5 ay kalırım canım memleketimde.Bu yaz çok az kalmayı düşünüyorum malum durumdan ötürü🥲 doğurganlık dönemlerini kaçırmamam gerekiyor 😅
Aslnal bbk28 canım doktor çok önemli sen onların dediğine bakma ne imkansızlar var hamile kalıyor umudunu asla yitirme bende tüp bebek için tedaviye gidiyorum o yüzden seni en iyi anlayanlardan biriyim el mecbur diye bir doktor da bağlı kalma şimdi tıp çok ilerledi kaliteli doktorlarımız var araştırıp gidebilirsin
bbk28 Aslnal canım doğru diyorsun . Artık kafama daha az taktığım bir dönemde tekrar tüp bebek denemesi yapabilirim.Daha çok taze olduğu için her seferinde yıkılıyorum :/
temmuzonbir bbk28 evet yumurtlama dönemlerini kaçırma seneye bebişinle gidiceksin 💓 ben her yaz 3 ay kalırdım fındığımızda var zaten ama evlendiğimden beri o kadar gidemiyorum tatile vs gidiyoruz eşimle tireboluyada 10 15 gün uğruyoruz 😀
Aslnal bbk28 ben Kayseri de yaşıyorum doktorum da Gökalp Öner Urfa’dan çok hastası geliyor karşılaşmıştık bir iki kez tavsiye felan değil de bakmak istersen Kayseri tüp bebek konusunda biraz gelişmiş sanırım çok kişi tercih ediyor
bbk28 Aslnal Canım güzel dileklerin için çook teşekkür ederim🥹 Urfa dışında çoğu yer daha iyidir heralde uzaklık beni geriyor nasıl olur bilemiyorum sürekli git gel🥲
bbk28 temmuzonbir ya maşallah ağzından bal damlıyor 😍😍 amin amin aminnnn🩷 anladım canım şuan neredesin?
who bbk28 başka doktora git bence. Bi arkadaşım var, amh 0,50 iken sağlıklı beslenip egzersiz yapmış kendiliğinden gebe kalmış ve şu an 1 yaşında marşmelov gibi tatlı topalak bir oğlu var. Olmazlar oluyor sıkma canını sakınnnn. Hangi doktora gittin?
bbk28 who çok böyle hikayeler duyuyorum inşallah bana da nasip olur 🥹 özelde bir doktorum var online görüştüğüm Mehmet faith karslı var ve doktorumun gönderdiği tüp bebek doktoru😅 bu zamana kadar 15 doktora gitmişimdir🥲
nameless1 bbk28 instagramda docdrmfk diye biri var pcos olan amh degeri dusuk olan yumurta sayisi cok az olan coook kisi onun sayesinde hamile kaldi. Bi iletisime gecin isterseniz gercekten ise yarayacagina eminim