rk_waiting Eşimde oligospermi var benim değerlerim normal çıktı. Hsg pazartesi çekilecek. Morfoloji %1. Doktorumuz rutin prosedür önce iki tane aşılama ama yazın çalışmıyorken direk tüp bebek yapmak daha mantıklı olabilir mi?
Aaayseeert rk_waiting bi arkadaşımın da sizin gibiydi eşin de problem vardı . 2 kere aşılama yaptırdı fakat olumlu sonuçlanmadı . İlla sonuçlanan vardır ama oranı %15 falan bana göre baya düşük . Ben kendim de tüp bebek yaptırmış birisiyim %50 60 şansın olduğu halde bile bazen tutmuyor . Bu yüzden aşılama bana göre zaman kaybı gibi
Cimcime30 rk_waiting ben senin yerinde olsam eğer eşinde sıkıntı varsa önce değerleri yükseltmek için uğraşırım ondan sonra ne yapacaksam yaparım
rk_waiting Aaayseeert anladım bizim de bu iki ayımız bomboş hazır böyle bir vaktimiz varken mantıklı geliyor ama insan yine de o kadar stresi boşu boşuna yaşamamış olmak istiyor
Aaayseeert rk_waiting evet maddi durumunuz varsa bence tüp bebek yaptırın ya diğerinin tutma şansı çok düşük
rk_waiting Cimcime30 eşimin değerleri beslenme ve takviyeyle pek değişmedi. Ürolojiye gitti ama bu süreç çok uzayacak anladığımız kadarıyla ameliyat vs olsa da altı sekiz ay düzelmez sonrasına kalacak dediler o yüzden onu beklemesek mi dedik
bbrak Cimcime30 siz NFK takviyesi kullandınız mı benim de aklımda var ama ne kullanacağımı bilmiyorum ben de hafif Pico var adetim günü gününe sizce ne kullanabilirim
tugbis2 2 aşılama yaptırdım, prosedür gereği tüp bebek için ama nasip olmadı. Çok şükür ilk tüp bebek tedavisinde hamile kaldım 8 yıl sonra. Bizde her ikimizde de sebepsiz inferteliteydi. Rabbim tez zamanda size de yaşatsın bu sevinci.
Selo25 rk_waiting cnm vakşt kaybı cok nadir tutan %10 fln. Ben ilk asılama yaptırdım pişman oldum tutmadı tabi tüp bebekle bebegim oldu. Asılamayla hamile kalan cevremde hic yok tüp bebekle dolu🌼
kskskssk rk_waiting eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama verim alamadık bende pcos ve 2. Aşılamada hamile kaldım
zeniakrhn rk_waiting merhaba bende de durum aynıydı aşılama yaptım tutmadı sonra ilk tüp bebek 3. Gün taze transfer yapıldı o da tutmadı en son bütün 2 donmuş embriyo yapıldı o tuttu
zeyzeynur rk_waiting bizde ileri hareket iyi olduğu halde aşılama önermemişti %20 şansı var demişti biz o yüzden hiç aşılama yapmadan tüp bebeğe geçmiştik