16.Haftada cinsiyyeti ögrenmek için özel hastahaneye gittik, cinsiyyet partisi yapacağımızı söyledik, doktorumuz 16.hafta 2.günde çok kararsız kaldığını söyledi, %100 erkek ve ya %100 kız olduğunu söyleyemiyorum dedi, nedenini sordum acaba pozisyonumu uygun değil, bacak arası mı kapalı diye, doktorum da hayır pozisyonu falan her şey uygun, bacak arası da kapalı değil lakin nett bir şey söyleyemiyorum dedi, bide ben aç gitmiçtim o gün doktorum da bana bir daha asla aç gelme kontrole geldiğin zaman dedi 15 dk baktı, bugun git yarın tekrar gelirsin bakarız dedi,bu sefer kahvaltı yapıp gittik doktor 5 dk falan baktı bu hayatım boyunca hemen hemen neredeyse ilk defa başıma geliyor dedi 16. Haftada hala kesin emin olamıyorum ama bir tahminim var tabiki dedi ve başka bir doktoru daha çağırdı, o doktor 1 dk bile bakmadan ben cinsiyyeti bildim dedi, biz de emin misiniz, bir az daha baksaydınız keşke cinsiyyet partisi yapacağız yanlış olmasını istemeyiz dedik, o da ben ömür hayatım boyunca hiç yanılmadım cinsiyyet konusunda dedi ve doktorlar duymamız için kulaktan kulağa fısıldadı sonra kağıdı bize verdiler, ben hep hamileliğim boyunca erkek hissediyordum ama ne yalan söyliyim doktorların böyle yapması kafamı karıştırdı bir az acaba bi ihtimal kız mı diye, ama yine de erkek hissediyorum eşim kız diyor bakalim, partiyi ay sonu yapacagiz insallah, siz neler dusundunuz acaba merak ettim 😊 ayy çok heyecanlı ya