Eminel Hafizenur 275 liraydı 10 hafta önce gittiğimde, hala da öyledir sanırım, genel olarak memnun kaldım ben, doçent zaten bakan doktor, ayrıntılara dikkat ediyor, suratsız diyenler oldu çok ama önemlinolan bebeğin herşeyine bakması ve anlaması bence
Hafizenur Eminel teşekkür ederim canım hangi doktora gidiyorsun peki? Muayene gittiğinde detaylıya yönlendiriyo galiba dimi ayrıca sıra almıyoruz
Otherozge Eminel aaaa karatasta varmı çok sevindımmm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Doktorumda orda o yönlendirir heralde 🥰
Eminel Hafizenur rica ederim canım ben hastaneyi arayıp rndevu aldım radyologtan, aynı gün kendi doktoruma da muayene günüm var diye randevu aldım, oraya da artı 85 verdim ama muayene günün ya da haftan değilse doktoruna direk gösterebiliomuşsun, zaten doktorunun sistemine direk gidiyo
Hafizenur Eminel hııııı anladım ben ayrıca sıra alındığını bilmiyodum o zaman hem kendi doktoruma hem de detaylı için iki ayrı sıra alıcam teşekkürler
Eminel Otherozge detaylı ultrason var tabii ki, perinatolog değil ama radyoloji bölümünde bakılıo cnm