serob İyi günler hanımlar detaylı ultrason için kaçıncı hafta olması gerekiyor şuan 19+6 haftalığım erken mi acaba ne zaman gitmeliyim
lokismommy serob ben randevu bulamıyorum 19+6da giricem detaylıya mecbur erken diyen var ama yapacak bişey yok randevu yok
yenibiranne__ serob ben dün gittim 19+4 gayet iyi baktılar 3 hafta sonra gel beyin fonksiyonlarına bakıcam dedi
e_kardelenn serob 24 öncesi girmek gerekiyormuş, 18-19 haftada da girilebiliyor fakat ideal süre 21-24 hafta diyorlar, organlar daha gelişmiş oluyor tüm organlarına bakılsın diye muhtemelen 21/24 ideal deniyor
serob gizemiaaa teşekkür ederim doktorum perinatoloji bölümüne açtı geç kalmadan git dedi ama bir arkadaşıma da erken demiş o yüzden sormak istedim
gizemiaaa serob siz şimdiden randevunuzu alın ileriki zamanlarda bulamayabilirsiniz en doğru zaman 21 bence herkes 21 de yaptırıyor. Bende 21 e aldım önümüzdeki hafta bakalım ☺️
serob lokismommy ben özel araştırdım 8500 tl diyor denizlide birde izmir var oraya araştıracagim pahalı ya
lokismommy serob denizli çok pahalı denizliliyiz normalde afyona yaşıyoruz 1 yıldır burda 6.500 dediler belki denizlide daha uygundur diyip araştırdım ama orası daha pahalı önce bi fakültede yaptıracağım duruma göre burdaki özel hastanede yaptırmak istiyorum çevre şehirlerden daha uygun burdaki özeller
serob lokismommy ya evet gereksiz pahalı bakalım izmir ne diyecek orasi da pahalıdır ama afyon da bilemiyorum hiç tanıdığım yok doktor önerisi yok o yüzden araştırmadım orayi
mdc0860 serob sürekli takip ediliyorsanız bebegin gelişimş haftasıyla uyumluysa iyi ama kucuk yada buyukse ona göre alsanız iyi oluor
serob mdc0860 yok sürekli takip edilmiyorum aslında edilmem lazım ama yok yani yapmıyorlar bundan önceki gebeligimde kalp anomali vardi sonlandı ama araştıran yok işte durumdan ötürü de özele her zaman gidemiyorum