Defne123 Kızlar önceden ağda yapıyordum hamile kalınca jilet kullandım fakat şuan karnımdan dolayı aşağısını görmüyorum tüy dökücü krem kullanıcam ama zararı var mı bilmiyorum doktoruna danışıp kullanan varmı ve hangi marka yardımcı olursanız sevinirim 😊😊
Muhammedamine Defne123 çok fazla kimyasal içeriyor normalde bile kullanılmaması gerek . Ağda yaptırın
Defne123 Muhammedamine teşekkür ederim canım cevabın için 😊😊 ağdayı kendim yapıyordum dışarı yaptırmaya çekiniyorum biraz
Muhammedamine Defne123 bende çekiniyordum olduğu kadar jiletle aldım 38. Haftada mecburen Ağdaya gittim 40+1 de doğum yaptım temizdim hala . Jilet tüy dökücü krem her hafta yap eskisinden daha gür geliyorlar 😂
Defne123 Muhammedamine dediğin gibi canım ağda tertemiz oluyor cesaretimi toplayabilrsem ağdaya giderim en olmadı ☺️
Defne123 Caglaucrr cevabın için teşekkürler 😊 Ağdayı hamile kalmadan önce yapıyordum hamile kalınca üşendim jiletle yapıyorum ama artık karnım büyüdüğü için aşağısını göremiyorum
Srnkrbrn Kuaföre git bence hiiç bişey olmaz sen utanana ladar 10 dk bitiriyorlar en azından 1 ay rahat gezersin agdanın rahatlığı hiç bişeyde yok ve tüy dökücüler fazla kimyasal kokusu bile fena yapıyo insanı