Normalden sezeryane dönen doğumum
Detaylı ultrasonda bebeğimin kalbinde problem gözüktü özel hastaneye gidiyordum sonra zeynepkamil Hastanesi’nde devam etmeye başladım Perinatoloji takipliydim bu süreçte doktorların ilgisinden çok memnun kaldım doğumu da zeynep kamilde yaptım öncesinde bir hafta yatmam gerekti takip edilmem gerekti hemşirelerden yine ve doktorlardan çok memnun kaldım doğumum normal olarak başladı fakat bebeğin kalbinin ritminde problem olduğu için acil sezaryene alındım normal doğum odasında eşim yanımda kaldı devam etseydi bütün süreçte eşim yanımda kalabilecekti o da o kadar güzeldi ki doğumu da aynı yerde yapıyorsuncıyı da aynı yerde çekiyorsun çocuğun da yanınızda giydirip tartılıyor odada kişiye özel banyo tuvalet pilates topu mat her şey mevcut başınızda bekleyen Stajyer var sürekli hemşireler ve ebeler kontrole gelip gidiyorlar. Sezeryana da acil alındım ve yine çok memnundum belden uyuşturdular fakat ben çok panik yaptığım için sonrasında genel bayıldılar o yüzden doğuma şahit olamadım ama sonrası için güzeldi. Kontrole gittiğimde doktor dikişlerimin estetik dikiş yapıldığını ve çok güzel olduğunu söyledi. Ben doğumdan sonra biraz buruktum bebeğimi hemen ambulansla Siyami Ersek hastanesine getirdiler ben taburcu olana kadar bebeğimi göremedim. Zeynep kamilde süt hemşiresi var günde iki kez gelip sütünüzün gelmesi için ilgilenip bilgilendiriyor hemşireler sürekli ağrı kesici vs yapıp ilgileniyorlar. Genel olarak çok memnun kaldım olumsuz çok şükür birşey yaşamadım kaldığım süre zarfında da yaşayan birisine denk gelmedim tavsiye ederim. Varsa sormak istedikleriniz cevaplayabilirim.