myangelson Netflixten dizi önerisi atın üzerime ya bulamıyorum artık. Bilim kurgu - gerilim tarzı seviyorum. Kore dizisi de olabilir bir kaç tane sevmiştim. 😅
aframoms13 myangelson from (gerilimli dizi), vivian (gerilimli film) , widows bay (gerilimli dizi) , disco (komedi film), playing gracie darling (gerilimli dizi), the wonderfooıs (kore), resident alien (komedi), apex, ani saldırı, girigo (korku gerilim kore)
kurkmantosuzmadonna myangelson biz de eşimle izlerdik film falan. Ah eski günlerimi hatırlattın bana. 🥲🤣
papatyaseverrrrr myangelson ben şimdi discoya başladım cnm ondan önce uykucuyu izlemiştim beğendim onu
myangelson kurkmantosuzmadonna ahahaha biz beraber film izlemeyi bıraktık ya çok nadir izliyoruz çünkü sürekli uyanıyor çocuğa bakmaya gidiyorum eşim filmi durduruyor ben geliyorum devam biraz izliyoruz yine. Yani 1 saatlik film oluyor sana 1 buçuk 2 saat 😂😂 o da keyfi olmuyor yani
aframoms13 myangelson bak mutlaka canım son zamanlarda izlediklerim bunlar bazıları netflix değil ama ben dizipal den kolayca izledim 🫶
myangelson aframoms13 telefondan izlemek hiç aklıma gelmedi 😂😂😂😂 şarjım çabuk bitiyor sanırım o yüzden 😂😂
Herseydenbiktim myangelson Queen Mantis Bon Appetit, Your Majesty Confidence Queen The Art of Negotiation Karma Resident Playbook Mercy For None Mouse (şiddetle tavsiyemdir) The Penthouse Vincenzo Suspicious partner Lovely runner My royal nemesis Sold on you Teach you a lesson Alcehmy of souls Dynamite kiss Business Proposal Crash Landing on You Can this live translated Abyss Death’s Game Tomorrow Shooting stars Twentyy for fwenty one Destined with you Mr.Plankton Bloodhouse King the land Stranger Strongirl bong soon The patato Start-Up Taxi driver My demon My name The k2 Beyond evil Gizli bahçe Weak hero A time called you Bulutların üstünde No gain no love Reborn rookie Doctor on the edge My Roommate Is a Gumiho Absolute Value of Romance Snowdop (yanlış hatirlamiyorsam) Brave city Study grup Dear x The sarah of ( netfilicte var zaten unuttum tam adini) Aşkım hepsi benim bebeklerim gibi daha aklıma gelmeyen o kadar var ki senin icin aklıma gelenleri izlediklerimi notlarıma kaydedip öyle yazıyorum osjfpzmvkq daha yazamadığım birsuru var