demetaa Kızlar selam, bugün itibariyle 11+5 olduk. karnım henüz belli olmuyor, sizin karnınız ne zaman belli oldu?
fatoss_ demetaa bende yarın itibariyle 14 haftalık oluyorum ve karnım 10/11 haftalarında kendini net gösteriyordu zayıf olduğum için belli ediyo 🫠
qwertyxx demetaa ben zayıfım dar bişey giysem belli oluyor ama bol tişört tayt falan giyersem belli değil ama pantolon vs giyemiyorum
Pikachununannesi demetaa 12 haftalıkken 😅ilk gebeliğim, kilo problemim de yoktu fit bir görüntüm var ama sanırım iç karnım çok küçüktü 😅
demetaa fatoss_ aşkım bende zayıfım ama ilk gebeliğim diye mi bilmiyorum henüz belli olmuyor bi geliyor
purpoles fatoss_ bende çok zayıfım ama o dönemlerde olan göbeğimin bağırsak şişkinliği olduğunu düşünüyorum benim 8.Haftadan beri alt karnım şiş şimdi 17 yim karnım baya sertleşti çok fark var
demetaa qwertyxx bu zamana kadar pantolon giydim ama artık karnımı acıtıyor beli lastikli şeylere geçtim artık
qwertyxx demetaa benim bariz belli ya 6-7 haftadan itibaren giyemedim hiç pantolon hatta evde hiç alt giymiyorum iç çamasırı harici asla rahat edemiyorum
cuteregina demetaa 12+2 karnım epey belli kiloyla alakasının olduğunu düşünmüyorum kilom hafif var ama karnım baya belli
mom28_ demetaa bende çok zayıfım ikiz gebelik 18 haftadan sonra yavaş yavaş belli olmaya başladı öncesinde hiç yoktu
glnzkrkmz demetaa tamamen kişinin karnına karın genişliğine zayıflığına vs bağlıdır. İlk gebeliğimde 50 kg ile gebe kaldım 3 üncü ayda belirmeye başladı şu an ikinciye gebeyim ve 2. Ayda belirmeye başladı hemen çıktı
Babyy_Mom demetaa 13. haftadan sonra aynadan baktığımda yeri net belli olmaya başlamıştı ama 17. ve 18. haftada dışarıdan farkedilebilir oldu hatta bu haftalarda bile giyilen kıyafete göre durum değişebiliyor. İlk haftalarda da zaman zaman şişkinlikle birlikte karnımın çıktığını zannettiğim dönemler olmuştu ama gerçek bebiş göbeğini gördüğümde ikisi arasındaki farkı anladım.
mervekalkann demetaa ilk gebelik ise çok geç belli olma ihtimali var benim 28. Haftadan sonra belli olmaya başladı 35+2 yiz anca yani çıktı o da büyük değil derli toplu.