Aybars20 Reglime 1 hafta var kızlar ben bittikten sonra korunmayı bırakıcam. Nasip olursa Allah kısmet ederse 2. Çocuğu düşünüyoruz. Var mı aranızda Haziran Temmuz Ağustos gebelik düşünen benim gibi 🥰
feslegen50 Aybars20 valla ben her ay düşünüyorum bacım bu ay olmazsa Haziran temmuz Ağustos Eylül devam 😄
MadameTussauds Aybars20 Simdiden basarilar bacimm Rabbim gönlüne göre versin 🤗 Ben 2. bebeyi yaptim 5 bucuk aylik suan ve şaft maft kalmadi sjsjsj
Aybars20 MadameTussauds 😄😄😄 Allah yardımcın olsun canım . Yaş aralıkları nasıl peki yakın mı ? Benimki 3 ü geçti arkadaş ihtiyacı hissediyor o yüzden düşünmeye başladık açıkçası 🥲
Aybars20 ssinaaa_24 ssinaaa_24 inşallah tez zamanda nasip olur canım hayırlı şekilde 🙏🏻❤️ doktora vs gitmişsindir illa ki ovülasyon testi kullandın mı onunla hamile kalan çok kişi varmış yumurtlama günü takibi yaparak yani
MadameTussauds Aybars20 Sagol bacim oglum 6 yasinda yas araligi var baya ama yinede zorlaniyorum cok rahatlamistin oglumda cünkü 🥹🥹
ssinaaa_24 Aybars20 1 kızım var 2 yaş 4 aylık tüp bebekle oldu ama yani doktorlar bir problem olmadığını söylüyorlardı biz çabuk olsun diye tüp bebeye baş vurduk 1 kızım oldu şimdi kendiliğinden olmasını o kadar istiyorumki hayır o testlerden kullanmadım hiç
nafiye66 Aybars20 bn de 2. Çocuğumu düşünüyorum 6_7 aydır deniyoruz maalesef tık yok bu ay da umudım yok aslında zaten test yaptım negatif regl yarın