1melekannesi3858 Ben hep unutuyorum bazen alıyorum normal Multi vitamini hep kullanıyorum kan ilacıni alıyorum ama d vitaminine gelince aklıma gelince içiyorum sadece ya
busrayilmzz06 1melekannesi3858 demir ve d vitamini önemli ama ben de kullanamıyorum çoğu zaman. Midem bulanıyor aklıma geldikçe bile
glnzkrkmz 1melekannesi3858 multivitamin içinde D vitamini de var ayriyeten ekstra almama gerek yok doktorun bu şekilde yazmıştı zaten ayrı olması unutturuyor
bsrelif 1melekannesi3858 Benimki zeytinyağlı olduğu için ben salatama yumurtaya yemeğin içinde kullanıyorum canım
1melekannesi3858 Zeyneplemutluluk valla mi sorun yaratıyor mu aceba ya bende hep. Onu unutuyorum vallahi
Zeyneplemutluluk 1melekannesi3858 bilmiyorum aslında yaratıp yaratmadığının farkında değilim. Hamilelikten dolayı illaki ağrım kramplarım oluyor ama devit eksikliğinden kaynaklı da olabilir siz kullanın önemli bir vitamin ben normal hayatımda da ilaç kullanan biri olmadığım için kullanamıyorum sevmiyorum
1melekannesi3858 etkafa valla bacım aklıma gelirse sürekli gibi ama bazen iki 3 gün unutuyorum ama sürekli ara ara bu 3 gün oluyo 🤣🤣bida kullanırım ya