skyramom Kızlar dün meyve sebze alırken aklıma geldi. Kekik yağı zararlı diyorlardı mesela bunun gibi başka bir şey var mı kesinlikle kaçınılması gereken? Normal kekik de zararlı mıdır acaba
temmuzonbir skyramom salam sosis sucuk çiğ şekilde asla yememelisin iyi pişmiş olmalı ton balığı yasak benim doktorum yasakladı yüksek cıvadan dolayı bebeğe iyi gelmeyebilir diye etli çiğ köfte yasak pişmemiş yada az pişmiş et köfte balık vs yasak şuan aklıma gelenler bunlar kekik zararlı değil ben bazen domatesin üstüne ekliyorum kahvaltılarda has zeytin yağı üstüne kekik
who Mesela maydonoz yasak, ama ne kadarı yasak? Çoban salatanın içindeki iki kaşık maydanoz bile mi yasak yani anlamadım ben de onu
busecalimli who maydanozla detoks suyu türevi şeyler yaparsanız yasak fazlası zararlı yani yoksa yemeğin ya da salatanın içindeki maydanoz vücutta öyle bir etkiye sahip olmuyor o kadar tedirgin olmaya gerek yok 🙏🏼🙏🏼
orhismommmmmm who canım yasak değilki maydonoz benim düşük riskım vardı doktor ananası ve maydonoz yeme dedi ama geçince yedim Suan 38 iz ben yiyorum abartmadığın sürece sorun yok