barlaselisa Kızlar bu hastanede doğum yapmış olan var mı ?ya da yapacak olan var mı hastane hakkında, doktorlar hakkında ,odalar kaç kişilik yani genel olarak bilgi verebilir misiniz?
eva58 barlaselisa canım ben kemal Sandial takiplıyım 29 hazirana gün verdiler sezeryan için. Sezeryan da odalar çift kişilik ve kadın refakatçı dışında kimseyi almıyolar. Normal doğumsa daha güzel. Odalar tek kişilik plates topu vs imkanlaeı var. Ve doğum yaptığın odada bebeği çıkartmadan kalıyormuşsun. Ama yine refakatçi yasak çünkü servis içi full kadın doğum da içeride diye. Ben hastaneden ve doktorumdan memnunum burada yapıcam inşallah
Kukoss barlaselisa sma tanisi aldik esimle ben. Ve hamileyken ayrintiliya gittim bebegime yalan yanlis seyler soylediler sapasaglam dogdu sivi almayi vs teklif ettiler ysadigim o igrenc psikolojiyi anlatamam
barlaselisa Kukoss bende çam sakurada ayrıntılı yaptırdım aynı şeyleri yaşadım tek. Temennim sağlıkla bebeğimi kucagıma almak 🙏
barlaselisa eva58 benim sezeryan olacak 2. Gebeligim peki istesek tek kişilik özel odalar var mı acaba birde doktor bilgi verdi mi lokal anestezi vs hakkında ? Birde kemal bey mi girecek dogumunuza İnşallah güzel dogumunuz olur beni de bilgilsndirirseniz doğum sonunda çok mutlu olurum🌸
eva58 barlaselisa kemal hoca benim ameliyat günüyse ben girerim yoksa diğer arkadaşlarım girer sorun olmaz hepsi iyi dedi. Acil sezeryanla alınman da söz konusu dedi. Ozaman kim denk gelirse. Parayla özel oda tutma yok dedi ebe okuluna gidip sormuştum. Oralar doğumhane dedi. Sen ve bebeğin iyi olursa bebeği kapıya çıkarıyoruz eşin görüyor dedi. Ben ameliyat günü alırken bir bebeği dışarıda çıkardılar akrabaları görün diye. Güvenlikle birlikte refakatçi vs doğumhanenin kapısına getirdiler bebeği babası sevdi falan. Artık nasıl doğum yapmıştj bilemiyorum. Ben gün alırken şahit oldum.
anon123 4 ay önce bu hastanede doğum yaptım doğum öncesi 10 gün kadar hastanede yattım perinatolog talipliydim. Asistan doktorlar genel olarak iyiler içlerinden birkaç tanesi setti sadece. Hemşireler de tatlıydı. Odalar 2 kişilik. Refakatçi zar zor aldılar annem kaldı yanımda eşim giremedi. Serviste yatarken birkaç oda sonramız doğum odalarıydı. Kim doğuruyorsa bütün çığlıklarını dinliyorsun yani.
anon123 barlaselisa sezaryen sonrası süreç nasıl oluyor bilmiyorum açıkçası. Ben gece doğum yapmıştım zaten bebeğim prematüreydi çökük durumdaydım gece olduğu için de herkes uyuyordu doktor 2 dakikalığına eşimin yanıma gelmesine izin vermişti o şekilde gördüm normalde erkek ziyaretçi servise giremiyor.