miniginannesi__ 1234smgl bende 37+1 im ve bende ishalim aşırı yanıyor çok fenayım ama karın ağrısı vs başka hiçbir şeyim yok
brfn2110 1234smgl ben de aynı haftadayım bi kaç gün yaşadım öyle ishal doğum belirtisi diyolar ama tabi takip etmek önemli eğer ateş vs olursa doktora gözükün mutlaka
kelebegim123 1234smgl bol su içmelisin vücudunda sıvı kaybı oluyor ya bebek susuz kalmasın Onun dışında birşey olacağını sanmıyorum
1234smgl brfn2110 ama ağrım falan yok hatta acıktım şimdi hastalık gibi bir ishal değil halsizlik iştahsızlık vs çyle bir durum yok çok şülür
1234smgl brfn2110 bakarsın doğurız dicem ama daha birazcık var sağlıkla yok hastalık gibi bir ishal değil benim ki belki yediğim birley dokunmuştur o olabilir ama hastalık gibi değil
brfn2110 1234smgl evet aynı öyle oluyo ya sebepsiz oldu bana da 3 gün falan sürdü geçti şimdi de tuvalete çıkamıyorum her gün ayrı bişey oluyo valla doğuralım artık
miniginannesi__ 1234smgl ay bilmiyorum bu gidişle doğursak artık daha iyi sanki yeter sıkıldım galiba hamilelikten rabbim günah yazmasın şaka tabi de öyle işte🫢🙏🙏
_Umayinannesi miniginannesi__ inan aynı düşüncedeyim sıcaklar başladı burada. Ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum hiç rahatım yok
bsrelif Bende de aynı durum var 34 haftalık önce kuyruk sokumum ağrıdı sonra ishal başladı. Vücut doğuma hazırlanıyor diyorlar bakalım
Semilk05 1234smgl bende 34+2 sabahtandır isal normsl mi aceba bilmiyorum. İlk gebelikte doğumdan önce olmuştum böyle 39. Haftada daha şimdi 34 üm böle olunca korkmuyor değilim