kelebegim123 derya_1010 ikinci hamilelikte erken hissedersin demişti doktorumda bide zayıftım belki o yüzden ☺️
melismersin derya_1010 20. Haftada ilk tekmesini hissettim. Ama 16. Haftada da ilk hareketlerini hissetmiştim.
snmcftc 15 inci haftada 2 defa bişey hissettim ama gaz gibi değildi yine de erken dedim şimdi 17+2 olduk dürtüyorum sarsıyorum bi tepki vermiyor 😂 yani hissetmek istiyorum ilk gebeliğim merak ediyorum ama bizim oğlan sakin olacak sanırım
snmcftc derya_1010 valla bilemiyorum işte ama inşallah çok dürtüyorum doktor zayıf olduğum için hissedeceğimi söyledi erken
allyslife derya_1010 ilk gebeliğim 15+4′te ilk kez hissettim çok hafifti, sonra 1,5 hafta hissetmedim ve 17′den itibaren net hissediyorum, 22′deyim🫠
rmy1 derya_1010 19+2 hala hissetmiyorum bişeyler oluyor karnımda ama emin olamıyorum bebek mi değil mi diye ama sanırım hissetsem anlardım :(
rmy1 derya_1010 telaşımdan 4 gün önce gittim hastaneye sıkıntısı yoktur normaldir tabi ama insan istiyor hissetmek herkes hissedince
fatmabaki rmy1 aşkım eğer sıkıntı yoksa normaldir karın yağı ve ilk gebelik olunca geç hissedilir böyle hafif hafif birşeyler oluyorsa bebektir bağırsaklar artık yukarı çıktığı için bağırsak hareketi değildir
Prensesmom_ derya_1010 ilk gebelik de normal hissetmiyor olmaniz 3 uncu gebeligim 14 uncunhaftada hissettim suan 18 hafta bitmek uzere tekmelerini yer degistirmesini vs net hissediyorum
_kalpatisi derya_1010 ilk gebeliğimde 16. Haftada hissetmeye başlamıştım şimdi 2. Gebeliğim 15. Haftada hissettim. 20-22. Haftaya kadar yolu var 😊
rmy1 fatmabaki hiç bilmiyorum ki bebeğim 16.hafta bi hissettim gibi oda bağırsak hareketiydi bence onun harici bişeyler oluyor gibi sağımda solumda ama tam olarak bebek hareketi diyemiyorum
fatmabaki rmy1 benimde deli dolu tekme değil zaten göz seğirmesinin bir tık serti şekilde hissediyorum kahve ve buzlu su içtiğimde hissettiğimin farkına vardım ben sende dene istersen ve elini karnına koy konuş bebişinle sende hissedersin en kısa zamanda aşkım 💛