clementine16 ben hamileliğimde lastiği sıkan hiç bir şey giyemediğimden sezaryen sonrası da giyemeyeceğimi düşünerek iki koyu renk iki açık renk elbise tarzı lohusa geceliği (önden göğüse kadar düğmeleri olanlardan) aldım, havalar ısındı diye son anda lastiği geniş bir şort-askılı takım pijama aldım. İlk gün zaten üstüme sadece rahat bir balensiz emzirme atleti giydim, beş saat kadar altıma bir şey giydirmediler kanama kontrolü açısından sadece depend bez vardı, üstümde pike serili olduğundan gelen giden açısından da sıkıntı yaşamadım. Böylesi çok rahat oldu. İlk günün devamında ise koyu renk elbise geceliği giydim, yarıya kadar düğmeli oluşu emzirmeyi kolaylaştırdı, belinde lastik olmayışı da rahat ettirdi. İkinci gün uyandığımda duş aldırdılar, sonrasında şortlu takımı giydim. İlk başta ferah ferah çok rahattı ama ağrı kesicilerin etkisinin azaldığı noktalarda beli biraz sıktı, dolayısıyla akşama doğru ikinci elbise tarzı geceliğimi giydim ve onunla çok rahat ettim. Üçüncü gün farklı bir şey giymeden eve çıktım zaten, artan takımlarımı bundan sonra giyeceğim. Evde ne giyeceğini bulmak (hele ki ev kalabalıksa) gerçekten çok daha zor oluyor. Dolayısıyla rahat giysilerinizi fazla tutmanızı öneririm.