lidya_15 Kızlar selam cuma günü keseyi görebiliriz dedi doktorum betam güzel ilerliyor dedi. Keseyi ne zaman gördünüz? Keseden kaç gün sonra bebeği gördünüz?
gulteeeenn lidya_15 5+4 kese göründü. 7 haftalıkken de kalp atışını duyduk 🤗 (ikisinde de vajinal muayene ile göründü)
nehiw zehraclk0 bende tam 7 haftalık olunca gidicem hastaneye kalp atisini duymak için duyabilirimiyiz acaba
lidya_15 zehraclk0 benimde cuma günü 5+5 oluyor inşallah görürüm bende ya 🌸 Vajinal ultrasonda mı yoksa karından görüldü?
zahide8volkan lidya_15 5+6 olarak bugün gittim keseyi gördük kalbi atmak üzere bugün yarın duyabiliriz dedi
cansufz noktas kalp atışını daha mı geç duydun bende 7 haftalığım duyulmadı daha hala biraz korkmaya başladık
1melekannesi3858 lidya_15 aleyküm selam canım hafta olarak bilmiyorum da beta HCG 3000 üzerinde iken kesemizi görmüştük 6+3 de de kalp atışı duymuştuk şuanda da 22+3 haftlalik hamileyim
decembermum lidya_15 ben ilk defa bu kadar erken gördüm 4. Haftada çünkü rahmim ters 6. Haftada bile alttan muayene ile görüyordu
tahtabicen lidya_15 5+2 keseyi gördük 7+4 te hem bebeği gördük hemde kalp atışını duyduk çok şükür şimdi 29 haftalığız 74 gün kaldı doğmasına minik prensesimin🤗🫠
meyvemsi 4+5te kese gorduk 5+5te cok az kalp atisi duyduk su anda 6+5 ve doktorum daha guclu bir kalp atisi icin bugun kontrole cagirdi hastanedeyim ve bekliyorum insallah guzel haberler alirim odaya girerken 🥹🤍🌸
meyvemsi skyramom keseyi gormeden iki gun once beta baktirmistim 1800lerdeydi iki gun sonra da kese gorduk bir daha beta baktirmadim doktorum gerek gormedi