nafiye66 sitare12 cnm bende yumurtlamadan 4_5 gün önce tek seferlik ilişki yaşadım aynı durumdayız uzayan akıntı bende de oldu şimdi 2 gün kaldı test yapmadım henüz bekliyorum günümü İnşallah güzel haberler veririm
Aysebusraekin sitare12 spremler vücutta 3-5 arası yaşarmış beklemiş yumurta catlayana kadar olma ihtimali yüksek
sitare12 cuteregina yaaaaa Benim korunmasız ilişki 4 Haziran ve bugün çok kasık ağrım vardı ve akşamına kaygan uzayan az bi akıntım oldu ya
cuteregina sitare12 bu kadar erken belirti olmaz henüz döllenme bile olmamış olabilir ilişkiden 14-15 gün sonra başlıyor belirtiler erken gebelik testinde çıkar 15 güne
Miniminibirler Aysebusraekin ah o spermler bir de benim vucudumda yaşasa 3 gün filan keske😂 bi türlü tutturamadık
sitare12 Aysebusraekin ama çatlama da hemen olmuyor sonuçta yumurtlama gününden herhalde 1-2 gün sonra çatlama olsa diyelim yumurtlamadan 3 gün önceki ilişki hamilelik olur mu ki
nafiye66 sitare12 test yaptım şimdi cnm negatif ama baş dönmesi miğde bulantısı devam ediyor yarın regl günüm
Aysebusraekin sitare12 olur yumurtlama günün misal olarak 5 haziransa sen 2-3-4 de ilişki yasadiysan spremler vücutta 3 ile5 gün arasında yasarlarms yumurta çatladıgi zaman içeri girerlerms
sitare12 Aysebusraekin bende 4 Haziran korunmasız ilişki Dün ve bugün kasık ağrıları mide bulantısı ve alt karın ağrısı sanırım yumurtlama günündeyim adetlerim düzensiz olduğu için yumurtlama günümü bilmiyorum