Beyazklbk Arkadaşlar 7+0 hamileyim bugün çok az bir şekilde kanamam oldu doktora gittim keseye baktı kesemiz var ama düşük tehdidin var diyerek bana progestan iğne verdi ilacını da kullanıyorum hiçbir şey yapma sadece dinlen dedi şimdi ise çok açık pembe akintim var başına gelen var mı acil lütfen bilgilendirir mısınız ☹
Eymenimin Beyazklbk ewr benimde olmustu 3.4 aylik olana kadar ara ara bnd hem igne hem ilac kullandim risk gecene kdr fazla yorulmamaya bolca dinlenmeye dikkat ettim hamdolsun 33 hftaligiz suan 😍 RABBIM evlatlarimizi bize bagislasin
Beyazklbk Sizin adınıza çok sevindim allahım herkesin evladını kucağına almayı nasip etsin 👼 peki bu kanama olan dönemlerde neler yaptınız bide ağrılı mi agrisiz mi geçti rica etsem 😊
Eymenimin Beyazklbk kendimi zorlamadigim surece agrim olmadi elimden geldiğince yatiyodum zaten 3.3bucuk aylik olana kadar ara ara devam etti
Eymenimin Beyazklbk aminn inşALLAH 😍 icini ferah tut uzulmeki bebisinde uzulmesin nasibinde varsa RABBIM kucagini doldurur gecer ALLAH in izniyle ilk dönemlerde cogu kiside oluyo
Beyazklbk Amin inşallah allahım bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın 👼