Esgul_2019 Kbrasuer 39+5 ve bebeğimin gelme niyeti yok dün geceden beride sancim var 😥 acaba geleceğinin sinyalleri mi ki
Lehrerinn Kbrasuer ben de 39+4 teyim dünden beri karnım taş gibi semsert bebiş toplanıyo bi yere diye düşünüyodum ama fazla gibi geldi ağrı yapıyo karnımda artık uyutmuyo korkmaya başladım. Benim gibi olan var mı ? Normal mi sizce😞
Dileksah Lehrerinn bizde 39+2 yiz her akşam yemekten sonra sanki göbegimin üstünü yırtacak gibi oluyo ittiriyo ama normalmi bilmiyorum
tuubiy Bugün 43 de bile Doğum yapanı duyduğum için artık umudum daha da çoğaldı. Ya ben bu doktorları anlamıyorum 40 hafta çok genel bi durum yani belki de geç döllenme oldu. Düşünsenize bu sefer de çocuğu erkenden uyandırıyorlar. Eğer bi sorun yoksa kalp atışlarında veya suyunda beklemekte sakınca var mı ya? Suni de bebeği strese sokmuyor mu belki de??
Deletedmom197 Mart anneleri nasıl gidiyor doğuran var mı acaba? Biz Hale’n bekliyoruz sanırım Nisa’n annesi olacağım 🤷♀️🤷♀️
Ayseeoknn Kbrasuer bende 39+3 günlük hamileyim ama yok ne ağrı ne sanci ne açılma ışın kötüsü iri bir bebeğim var 3800 du gün önce salıya kadar 4000 ve üstü olursa sezeryan olacağım sanırım