Kbrasuer Sancım yok çatı muanesi yapabildi açılma yok 41 haftaya kadar yolu var dedi doktorumuz doğuramıcam bu gidişle😔
Sky Kbrasuer yaaaa 39+2 benimde ve gerçekten sinirim bozuldu oğlumu 41 de doğurdum 10 saat suniyle bu kendi gelsin istiyorum Doğum kendiliğinden nasıl başlar öğrenmek istiyorum yani 😂😂 güya dediğiniz gibi kız erken gelir dediler inandım güvendim yine tık Yok son 4 e giriyoruz sahada gelmezse karnım ortadan yarılacak herhalde öyle çıkıcak 😂
Nefesdunya Kbrasuer yarın yani 41+5 yatışım yapılacak sabah 7.30da hiç açılmam yok önce fitil sonra suni 🙄 inşallah sezeryana gerek kalmaz
Kbrasuer Nefesdunya insallah ama sezeryan kötü bişi deyil korkma bence en önemlisi bebek saglıklı sen saglıklı olman lazım
Betul123 Sblbrt bende aynı 40 + 4 oldum 5 den beri hafif düzenli ağrım var inş yarına artar geçmez diye bekliyorum geçerse Perşembe sabah 7 de yatışım var suni alıcam açıklık 1 cm 😑
Betul123 Sblbrt haftam dolduğu için sezeryan da istemiyorum kendi sancımda olmayınca isteğe bağlı alabiliyorsun canım bugün yatış diye gittim mesela suni alıcaktım sancım çıktı düzenli ilerleyince doktor beklemeyi önerdi gerek kalmaz belki suniye kendisi gelicek dedi bekliyorum işte hala düzenli 20 dk arayla geliyo ama ağrım az bunun 5 dk düşüp şiddetlenmesi lazımmış öyle olursa gidicem bakalım bol bol yürüyün benimde sancım aniden oldu hiç birşeyim yokken birden nst bağlandığımda başladı bende sizin gibi ümidi kesmiştim artık sancım gelmiyor haftam da dolmuştu suni alıcaktım yalancı değilse eğer sancım başladı şimdi gitmesin diye dua ediyorum 😂 siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Sedaahmet Kbrasuer bende 39+3 . 1 cm açıklıgım var. Yalancı sancı oluyor arada bi. Onun dısında tık yok. Bu hafta içi doğsun diye dua ediyorum sadece 😥🙄 cok yoruldum artık.bünyem taşimıyor artik 😂
Kbrasuer Sedaahmet benimde öyle bünyem tasımıyo sürekli tatlı krizine giriyorum yemedimde çıldırıyorum psikolojik mi artık neyse kafayı yiycem bebekte gelmiyo🙄
Sedaahmet Kbrasuer benim hic iştahım kalmadı canım. Sabah kahvaltisını zor zoruna yiyorum. Öğlen yemiyorum birsey . Aksamda yemeginide zor zoruna yiyorum. Eşim zorla yediriyor artik. 😂 canım hic bisey yemek istemiyor. Yerimden kalkmak dahi istemiyorum. Tuvaletim geliyor ona bile zor kalkıp gidiyorum inan 😂 son 3 gündür felan bu şekildeyim. Hasta olmasam bari
Snnddhbdbdnr Kbrasuer oyyy doğuramayan postlarına hemen atlıyorum 😂😂 40+2 yiz 2 cm açıklık Bebek kanal da doktor suni verelim dedi kabul etmedim Cuma ya en son gidip sancımı yiycem dopuracamm
Sevgiseli Kbrasuer bende 39+2 10 gun once cati muayenesi oldum 3 gun kanamam oldu âma hala doguramadim arada kasik agrilari oluyo ama yok gelmiyo😀