Mihribanyvz Hanımlar 17 aylik kizim var 2.ye hamileyim cok sukur 🥰 aralari 2 yaş olacak nasipse. Sizce kardesler arasinda ideal yaş araligi nedir, 2 yas arayla cocuk buyuten varsa beni neler bekliyor bilgilendirebilir misiniz 😁😁
ikiemanetinannesi Mihribanyvz 18 aylıkken hamile kaldım doğuma 2 hafta var 25 aylık olacak kardeşi olduğunda 💃💙 zor ama güzel olacak
ikiprensesannesi___ Mihribanyvz benim 3 de aralarında ikişer sene var daha uzun aralıklı olabilirdi ya 🫣
_momyy Şuan uzanmışım 4 aylığı emzirirken 2 yaşndaki sırtımda takla atıo dün yiğenmzin nişanı vardı ona katıldık büyüğü durmuyo yerinde salonda ordan oraya koşuyo takılıp düşüo kızımla arkdaşı peşinden koşmktan göz kulak olmktan heder oldular snra bebek arabsnı getrdim büyüğü içine koydm kızlar arabyla dolştırdı onu bnde bebekle kucağmda sallaya sallaaya uyuttm bikasına veriorum kokumdan mı blio anlamadm hemen uyanıo çığlık çığlığa ağlıo sırtı dönükken kaynanama verdim gözükmeden gittim halaya 3 dk snra bi baktm 5 kişi toplanmş başına susturmya çalışıolar susmadı sıpa çıktm halaydan gittm kucağma aldm gülüo bana 😁 elbise giymişim emzirmesi ayrı derttt beni gören herkz yeter bşka getrme bune diolar bu süprz yumurtam diorum hala neyse işte getrme diolar iyice sinir bozuyolar bidha ki düğünlere katılırmyım bilmiorum dışarı çıkması eziyet şuan çok zorlanıyorm açıkcası eşim düğnde yardmcı olamazdı zatn erkekler içindeydi bebeğe napabilir de o kalabalıkta ne bilim valla planlı böyle bşy asla yapmazdm ama plansza bşy demiorum yaşıyorm kendim 3-4 seneye rahat olcam tabi ama ozmana kadr da olan oluyo yani şuan rhatszım makatta yırtılma mı çatlak mı ne varsa artk 2 gündr tuvaletimi acıdan yapmıyorum resmen doğm sancısı eşim ilaç getircek şmdi kullncam bakalm nr olcak bide işte hastalık eklenince 2 bebeğe insan çok yoruluyor yıpranıyor 🫠
Mihribanyvz _momyy Uyy uy Allah yardimcin olsun cennet bu yüzden annelerin ayaginin altinda 🫠 Biz bilerek boyle yaptik acikcasi cok uzun sure gurbette kalicaz cocuklarimiz kardesli buyusun dedik. Bakalim nasip 😁
Mihribanyvz ikiprensesannesi___ Hayir ben guzel haberler teselliler mujdeler bekliyodum hic iyi olmadi 😁
_momyy Mihribanyvz eğer eşin yardmcıysa çok iyi olur bnde gurbtteyim hep evdeyiz biyere çıkamıyorm çocklarla evde büytmek braz dha. Güzel kkolay tabi😁