elatoriaa Kızlar çok utanarak yazıyorum ama pijamalarımdan sürekli genital bölgemde bir koku alıyorum yani idrar gibi bazen ama sızıntı falan olmuyor burnumamı girdi bu koku psikolojik olarak mı alıyorum bçyle birşey yaşayan var mı
mom28_ elatoriaa beyaz pamuklu iç çamaşırı kullanın özellikle havaların ısınmasıyla havasız nemli kalınca o bölge mantar enfeksiyon hepsi olur maalesef tabi mantar falan olduysa fitil kullanmanız lazım
cilginhatun elatoriaa enfeksiyon olabilir taharetine dikkat etmiyosan çiş ve ter kokusu birleşince kokuda olusabilir
erismis elatoriaa enfeksiyon olabilir iyi temizlenmiyor olabilir taharete dikkat edin, sürekli iç çamaşırı değiştirin her gün duş alın.
kullanimlig Çiş kaçırıyor olabilirsin ben çok dikkat ediyordum günde 7 8 kere iç çamaşırı değiştirdim fayda etmedi idrar dada birşey çıkmadı sonra snladimki idrarımı tutamiyormusum az az kaçırıyorum malesef
Masal777 elatoriaa kökü yanma varsa enfeksiyon sadece koku oda enfeksiyondan olabilir ama çok zaman su az içitiginde olur kaşıntı direk mantar ben bunları sik yaşıyorum doktora gitmeden kendimi tedevi ediyorum çünkü ayida en az 2 3 kere olurum
Alara6161 elatoriaa resmen çocuk sıçması gibi kokuyor bazen hamileliğimn başından beri yaşıyorum malesef sürekli iç çamaşır değişikliği yapıyorm ama vajinal mantardan ksynaklı heralde gebeliğimde yaşıyorm sadece mantar ve koku olayını bazen de hemorid mi ne zıkkımsa basür illeti ondanda oluyor şişmesede genital da dehşet koku yapıyor
bsraasl elatoriaa canım bende de vahinal mantar vardı ne kullandıysam işe yaramadı en sonunda ev yapımı yoğur suyuyla sildim o bölgeyi ama tabi üstten. Vallahi o rahatlattı
ayaznannesi elatoriaa benimde öyle ve bugün tahlil verdim enfeksiyon var dedi sende bir görün doktora istersen🙂