Nursenaikikat Kızlar robot süpürge alacağım bugün çıkıp roborock markasını düsünüyorum s8 pro yada Q8 max pro kullanan var mı memnun olan veya olmayan yardım lütfennn
Nursenaikikat basaktastemel teşekkür ederim canım cevabın için aslında bende başlarda onu düsünüyordum sonra halıda mopunu kaldırmıyor denilince s8 pro ya gitti aklım kararsız kaldım şimdi pek fark yokmuş aralarında aslında
ntgctsn Annem s8 pro ultra kullanıyor 3 yıl oldu sanırım. Oldukça memnun. Ben de saros 10 kullanıyorum memnunum🌸
Nursenaikikat dgngr sağol canım ama fiyatı beni aşıyor yani o kadar da para vermek istemiyorum aslında uygun iyi bişey istiyorum:)
dgngr Nursenaikikat rica ederim. Bütçen yoksa yerli malı tavsiye ederim. Şımart katya v 14.500 tl Roborock olarak ta vacuum cleane q8 max var ama onun 24.000 tl civarı Lazer slam olması lazım haritalandırma. Ona dikkat et.
hanega Dreame F20 Robot 20.000 pascal çekiş gücü Xiaomi S40 Pro 15.000 pascal Xiaomi H40 Robot 10.000 pascal Bunlara da bakmanı öneririm çekiş gücü olarak en iyi senin dediğin fiyat sıkalasında epeyden baktım