busraaaqq Kızlar hamileyken kullanılacak güneş kremi önerisi lazım eczaneye sordum solante önerdi bana ama fiyat olarak biraz pahalı geldi, başka ne kullanabilirim ?
ebru2124 busraaaqq ben dermoskin kullanıyorum çok ta memnunum set halinde hem güneş kremi hem de leke önleyici krem var fiyatı pahalı olmuyor sadece istersen kremi de alabilirsin
gunes866_ busraaaqq ben celense aldım tam adı bu mu şuan aklımda böyle. İndirimdeyken aldım. Beyaz beyaz kalmıyor solente kireç gibi ben hiç sevmedim hatta yarısından fazlasını denizde bedenimize sürdük. Bu celense gözde yakmıyor beyazda kalmıyor
busraaaqq gunes866_ eczaneci bana solante dışında bişey önermiyorum dedi o yüzden kafam karıştı başka marka kullanan var mı diye
slhanur busraaaqq minela care aldım bende mineral filtreli %100 doğal bir ürün eczacı tavsiyesi ile aldım
gunes866_ busraaaqq Bana da böyle demişti Eczacı O yüzden almıştım ama çok beyaz bıraktı suratımı kireç gibi beğenmedim bir kerelik al da ne diyeceğim ama Fiyatı çok Bir de 150 mi Sanırım Bayağı da çok yani hani riske atılacak ölçüde ve fiyatta değil
gunes866_ busraaaqq Bana da böyle demişti Eczacı O yüzden almıştım ama çok beyaz bıraktı suratımı kireç gibi beğenmedim bir kerelik al da ne diyeceğim ama Fiyatı çok Bir de 150 mi Sanırım Bayağı da çok yani hani riske atılacak ölçüde ve fiyatta değil